En hurtig mandags tur i Secrets….

Efter en dejlig middag med alle gæsterne fra brylluppet ville vi da lige køre en tur forbi Secrets…. Vi nåede lige hurtigt hjem og i bad…og så men taxa derned.

Vi hyggede os og der var en super dejlig stemning med personalet dernede…. Det er der jo altid, men denne aften var alle ligesom mere i hopla…

Der var ikke så mange som vi umiddelbart havde lyst til at lege med, i hvert fald var mændene ikke noget særligt..så Q siger efter noget tid, du kan da lige gå en tur ind og lure….

Det kan jeg jo ikke sige nej tak til, så jeg smutter hurtigt ind og kigger…. Da jeg kommer til glory holes ser jeg at der er en spansk fyr der står ved det ene hul, men at der er plads i det andet… Jeg lurer hurtigt at det er et par hvor kvinden er ret fræk, og kan se hun sidder klar ved hullerne derinde…

Jeg stikker pikken ind…og hurtigt kommer der en hånd rundt om den…og den vokser meget hurtigt…og bliver stiv…

Jeg tænker at denne gang skal jeg slappe af og holde længere…. tænker på alt muligt andet og prøver virkelig at holde…men det er dæleme svært når det er vildt frækt og tempoet er super højt….og med et brag kommer jeg…..

Virkeligt frækt og dejligt….selvom det er liiidt nogle tamme oplevelser i forhold til hvad vi plejer….men bestemt frækt alligevel 🙂

Comments are closed.