Fredag er det tid til en tur i Secrets igen…… :-)

Vi kommer ind til ret mange mennesker…. troede fakstisk det ville være stille da der er fest i morgen… men det er ret pænt besøgt i dag også…

En del pæne yngre par….. men ikke rigtig nogle lækre fyre…. Vi får lidt sjusser og snakker med de dejlige mennesker der arbejder der……

Efter noget tid siger Q, at hun ikke rigtig synes der er noget, men at hun synes jeg skal gå en runde….. 

Jeg går en tur rundt….ikke det store…en runde mere…stadig ikke noget.. men ser et ret pænt par forsvinder ind i gloryhole rummet…. Jeg stiller mig på den anden side, og stikker pikken ind….. Da stemningen i det mørke område… det forbudte osv….tænder mig en del, så er jeg med det samme stiv….og der går ikke 5 sek inden jeg mærker en hånd der begynder at lege med pikken…. efter ret kort tid sættes farten op…. en fyr stiller sig ved siden af… men det ser ikke ud til at parret fokuserer på ham…. 3-4 fyre har taget plads bag os….. og jeg mærker nu at tempoet er liiiidt for højt til bare at kunne slappe af…. tankerne flyver gennem hovedet… skal jeg trække mig for at kunne holde…..og måske så ikke få mere tid….eller skal jeg bare komme??? Tiden beslutter for mig…og kan ikke stoppe nu….kommer helt vildt…og er sikker på at de har fået en våd omgang på den anden side…. 🙂 Super frækt…..

Skynder mig på toilettet og vasker mig, inden jeg går ud til Q….

Efter det smutter vi hjem til hotellet igen…. fræk oplevelse… tak til min skønne kone for at give mig muligheden for disse frække ting……elsker dig….

,

Comments are closed.