Endnu et af de aller lækreste møder….

….med den frækkeste politimand…. 

Vi har endelig tid samme dag… som i tid til leg…. Uden stress…. 

Eller…. For datteren her er laaaang tid om at komme ud af døren og jeg stresser lidt til sidst… men det lykkedes…. Musik på og jeg ligger som aftalt klar i sengen på alle 4…. Har idag bare taget et par selvsiddende på, en ny rød bodystocking, der er lukket forneden…. Men med en fræk lynlås der går hele vejen fra bagpå til brystet…. Og et par nye sorte stilletter….

Jeg har taget min lille We Vibe i…. Og lagt fjernbetjeningen på stolen til ham….

Høre ham parkere…. og komme op af trappen med hurtige trin…. og lysten er stor , nok hos os begge 2…. 

Det varer også kun få sekunder før jeg mærker hans hænder på min røv…. Han nusser ….. og stønner sagte…. Inden har tar fjernbetjeningen og skifter rytme…. Jeg stønner nu stort …. Hans fingre leger og kærtegner min numse og revne…. Han mærker hvor våd jeg er…. Og fortsætter….. kun udenpå og omkring blonden der er foran …. Længe leger han…. 

Han smider tøjet…. Og kommer om på den anden side… og kigger på mig…. Vild med hans frække blik…. Han har kun boxere på nu…. Lækreste krop…. Og helt igennem den lækreste stive pik lige foran mig…. som jeg får lov til lige at smage…. De første frække dråber rammer min tunge og jeg får endnu mere lyst…. Tændes endnu mere…. 

Jeg leger med mig selv….. imens den lille sag vibrere i mig….  Han begynder nu at lege mere med mig…. Hans fingre er sammen med vibratoren inden i mig …. han bevæger dem hurtigere og jeg er drivende våd nu… 

Han kan noget og gør noget ved mig…. Jeg ligger mig ned på ryggen og han giver mig den blå lange dildo…. Den er bedre og fylder mig meget bedre ud…. ligger med hovedet udover kanten…. imens jeg knepper mig selv med dildoen…. Han stiller sig over mig…. Og jeg får først lov til at sutte han …. Han stive pik…. Inden han selv tar den i hånden …. Og jeg slikker ham bagi… vi er begge 2 kamp liderlige og vi ved det…. Og tændes endnu mere af det…. 

Han kommer rundt og begynder at lege med mig igen….. stikker et par fingre op sammen med dildoen… og hurtigt er jeg Max på…. Og endnu mere våd…. Der går enndu et par sekunder før jeg mærker de velkendte dråber….  Og jeg giver mig hen…. Han leger mere og mere med mig…. Dybere og dybere….. og til jeg mærker hele hans hånd er oppe i mig… der går kun sekunder før jeg er stille…. Og mærker den første orgasme komme…. Siger hæs…. Jeg kommer…. Og strammer om hans hånd…. Og kommer i den skønneste orgasme…. Igen og igen…. Han kan såååå meget give mig det bedste…. Forpustet og tændt vender vi rundt igen….

Jeg sutter igen ham får lov til rigtig at smage og forkæle hans pik med min mund og tunge.…. Helt ….. og dybt…..inden han vender sig om på alle fire …. Og jeg får lov til at lege med ham…. Lege med hans pik og bagi…. Han er den første hvor det rent faktisk har tændt mig…. Jeg finder glidecremen og smøre ham forsigtigt ind…. leger stille og roligt…. Men han er for tændt og kort efter stønner han er han er for tæt på og ikke vil komme endnu… han går rundt om sengen og jeg siger til, ta lige den pose der er der, jeg har købt en lille buttplug ting, med vibrator til mænd til ham….. pakket et bånd om den 🙂 smiler og siger glædelig for jul…. Han tar den frem smiler stort, er det til mig…. Jaaaaa jeg synes lidt du skulle ha din egen ;-)…. 

Han vender sig mod mig…. Og begynder at lege med mig igen….. jeg er igen igen drivende våd…. Og kort efter sprøjter jeg igen…. Mærker hans intense blik …. mærker de frække fingre der ved hvad de gør…. De fylder mig ud kort efter…. På de frækkeste måde… og der går kun sekunder før jeg kommer….. ikke kun en gang men flere gange …. Så jeg til sidst er så følsom jeg må ta han hånd ud…. Pyhaaaaa….. 

Han sætter sig op af væggen i sengen….. jeg sætter mig på hug foran ham….han rør mig…… og åbner lynlåsen helt… jeg får fumlet dem helt af…. Og nyder at han rør mig overalt, giver mig den lækreste bekræftelse, han synes min krop er lækker som den er og tændes af jeg er en stor pige…. Jeg rør hans lækre brystkasse, han siger ikke noget…. Så jeg fortsætter ned til hans pik…. Som jeg leger lidt med….. men han flytter min hånd og tar selv fat og jeg fortsætter bagved…. Og leger med ham…. Han er så stiv jeg aldrig har set før…. Og hans øjne er sorte af liderlighed… er jeg sååååå pjattet med og det tænder mig for sindsygt…. Jeg fortsætter…. Og stikker forsigtigt en finger op i ham… jeg spørg om han vil prøve den nye…. Men nej ikke endnu…. :-)…. jeg smiler og fortsætter, nyder at forkæle ham…. Og gøre noget som tænder ham og noget vi har…. 

Men igen er han nød til at stoppe….. han rejser sig….. og kommer om bag mig…. Beder mig ligge på maven…. Gør som han siger…. Og ligger mig på maven, mærker han igen begynder at lege med mig…. Og får et klask …. Hårdt frækt klask…. Det tænder mig for vildt når han gør det…. Kort efter mærker jeg den intense følelse af han hånd der bore sig op i mig igen…. Følelse af nydelse og smerte …. På en og samme tid slår mig…. Men jeg er nærmest lammet…. Og orgasmerne piller frem igen…. Og igen og igen…. Til jeg må sige pause…. Men han kender mig….. og fortsætter…. Og det bliver til et par orgasmer mere…. ÅRGHHHHHHHH….. så brugt og alligevel liderlig…..vender mig om på ryggen han stiller sig over mig….. kigger på mig med de lækreste mørke øjne…. 

Spørg …. Hvor vil du ha jeg kommer?….. mig : bare udover mig….. jeg leger med hans kugler….. inden jeg fortsætter bagud…. leger med mig selv….. er våd….. og jeg bruger mine safter til igen at stikke en finger op i ham…. Ser han hans liderlige blik og hans pik spændes endnu hårdere…. Og der går ikke længe før hans lækre pik sprøjter den hvideste sperm udover mig…. 

Kaster sig ned i sengen…. Og vi ligger og nyder og nusser lidt…. sludre…. 

Inden vi tar en kaffe og sludrer om verden 🙂

Comments are closed.