Når vi bare lige må…..

….ses….. 

Jeg skriver en lille lækker besked til den lækreste… og hans kommentar er at han kører forbi mig om lidt…. og om han skal komme….. 

ØHHHHHH seriøst…. Sidder i nattøj ….. og der roder…vasketøj overalt….. Men jaaaaaaa …. Kan jo bare ikke sige nej til ham her…….. 

Beskeden er jeg er der om 2 min, du ligger på alle 4 og leger….. 

Jeg når kun lige ud af badet…. ind på sengen…. og på alle 4….. han kommer lige ind…. Ligger en hånd på min røv….  Jeg rejser mig og er helt tæt op af ham…. Han spørge om vi er sikre på der ikke kommer nogen…. jaaaaa….. kan mærke han er stiv… og høre han er tændt…. Vild med det… 

Bukker mig ned igen…. Leger lidt…. Mærker hans fingre der leger med mig…. Fylder mig…. Er såååå tændt…. Og med den største lyst til ham…. Ved vi kun har kort tid og det tænder mig endnu mere… 

Han tar lidt hårdt min hånd og fører den om på ryggen… gør tegn til jeg skal åbne hånden…. Ved hvad han vil…. Og mærker hans våde pikhoved mod min håndflade…. Og høre kort efter hans lækre stønnen…. Og mærker den lækreste sperm i min hånd…. 

Stønner…. Leger kort lidt mere selv…. Inden jeg rejse mig og smager på den lækre sperm…. 

Vi smiler…. og han siger som altid det var dejligt…. Det er han….. 

Vasker os lige…. Og smutter ned…. Kysser farvel… et par gange…. Og det dejligste kram…. 

Jeg ringer til manden og fortæller det…. Det nåede jeg ikke inden…. Han synes det er suuuuuper frækt…. Og jeg ved det er ok med ham her…. 

Henter datteren og smiler over at det hele kunne lade sig gøre….

Comments are closed.