Endnu en dag på Vesterlyng….

Da vi var på Vesterlyng den anden dag, talte vi med nogle single piger der ville afholde fredagsbar nede på stranden..

De lagde det op på Scor og jeg så at det par som jeg (M) legede med på GC i April og efterfølgende hjemme hos dem, skrev at de ville komme og logere sig ind på den lokale Camping plads. Jeg skrev en hilsen til dem, og nu to dage efter skrev de at de var på Vesterlyng igen… Da Q lige havde haft en fantastisk aften/nat/morgen med den frække fyr, mente hun da klart jeg skulle køre alene til Vesterlyng og besøge parret….. Efter en del overtalelse (LOL) kørte jeg afsted….

Jeg kom derud og fandt dem hurtigt i klitterne…. Vi hilste og jeg lagde mig ved siden af kvinden og vi sludrede… De er super søde og vi taler altid rigtig godt sammen…. Efter ca 15 min begynder både manden og jeg at lege med hendes bryster…. og siden kys og kærtegn over det hele…Jeg slikker hende kort imens hun leger med manden…og han kommer i hendes ansigt….

Jeg leger mere med hende og hun sprøjter dejligt og rigtig meget…… Jeg tager gummi på og trænger op i hende…..trækker mig ud igen og leger med hendes klit med pikken og hun sprøjter igen….og tager hende igen…. En del fyre står og lurer rundt omkring og manden vifter dem væk…. Efter vi begge kommer, tager vi alle tre en dukkert i det ret friske vand…

Vi sludrer igen…. super hyggeligt, men efter en halv times tid er den gal igen…. vi kommer til at pille ved kvinden begge to…. og nu går han ned og slikker, imens jeg kysser med hende… Han trænger op i hende og knepper hende dybt…. Jeg kravler om bag dem og stikker to fingre med op i hende…. det bliver stramt, så jeg kan høre på dem begge at det er svært at holde til…og kort tid efter kommer han i hende…. Jeg fortsætter med at lege med hende efter han trækker sig ud, og skynder mig at finde et kondom og tager hende igen…. lige inden jeg kommer trækker jeg kondomet af og kommer ud over hendes mave og bryster…. Sååååå frækt.

Tak for en super fræk dag på stranden… håber at vi ses igen… og tak til min skønne kone for at give mig disse frække oplevelser 😀

Comments are closed.