Lækreste hyggeligste og klart frækkeste single besøg i knaldhytten længe…..

Af en virkelig lækker mand….. han kommer, stiger ud af bilen, lækker fræk som altid …. og med blomster og vin…. wow…. klart en masse extra point der…. selvom han nok har en del i forvejen….

Går over mod terrassen, vender mig og vi kysser….. de dejligste liderlige kys…… han mærker min røv og kører hænderne over det skindende stof…… Vi sætter os, sludrer og får lidt koldt at drikke. 

Det er stegende hedt og den stramme skindende nederdel er varm at ha på, godt jeg kun har en løs hvis strop top på foroven…. Vi sludrer om løst og fast og M tilbyder ham en øl, hans svar er  “det vil jeg gerne ha’ men har først lige noget sperm til din kone”….. Jeg mærker et stik i mit underliv…… og vi rejser os og går ind i soveværelset….. kysser igen…. kun kort…. inden han ligger mig ned på sengen og trækker nederdelen op på mig…. og kort efter mærker jeg hans tunge der forkæler mig….. fingre der leger med mig og mærker hvor våd jeg er…. hvor våd han gør mig….. 

Han åbner sine bukser….. og hans stive pik kommer til syne….. når lige at røre tror jeg…. inden han trænger op i mig…. vild med følelsen af hans pik der fylder mig ud, gør ondt når han går i bund og alligevel vil jeg ha mere…. vil ha ham….. ha hans sperm… M kigger ind forbi ind imellem…. og da vi tar en lille pause, står han i døren med stiv pik… kigger på mig….. og kommer ind og begynder at kneppe mig… hårdt og dyrisk …. imens jeg sutter fyren….. Fyren siger vend dig om og jeg rider ham lidt med ryggen mod ham…. ligger mig ned over hans ben…. imens han spiller sin pik i min fisse…. høre safterne…. og hans åndedræt ændre sig….. ved han er tæt på…. og mærker han spændes under mig og skyder spermen mod min fisse…. tar imod ham…. hans sperm…. der nu er over min fisse…. 

M vender mig om og jeg ligge spå ryggen med spredte ben… han smager på safterne inden han trænger op i mig og knepper og hårdt igen…..Mærker M komme oppe i mig inden længe….. varm våd og forpustet, vælter vi om….. tanken om masser af lækker sperm tænder mig sygt…. 

Smiler … og mærker de vådeste lår…. og den varmeste våde fisse…. aftalen er jeg ikke må fjerne det…..vi sætter os udenfor…. og fyren får sin kolde øl…. 😉

Jeg begynder at gøre klar til mad …. står i køkkenet og gør tingene klar…. Fyren kommer ud…… og lader sin hånd løbe op af mine inderlår…. våde inderlår…. kysser mig i nakken….. og jeg skyder røven tilbage…… klar til at grille….. de 2 lækre mænd står der og griner og taler lidt….. vi får lidt lækker Rosé …. og derefter er maden klar …. lidt grill…. lidt rødt i glasset ….. sidder længe over maden og hygger…… sludrer på livet løs om alt muligt ….. 

Vi nusser lidt …. på hinandens ben… frækt at være tæt…. og alligevel ikke….han kigger lidt på mine bryster og piller dem ud af den hvide blonde bh…. de bliver enige om at den skal smides nu…. sidder ret blottet synes jeg…. tunge bryster i den hvide ret tynde top… og ved ikke helt hvordan det starter derfra… men ser mig selv… få åbnet hans bukser…. og ta’r hans halvstive pik frem…. og begynde at kæle for den…. og så sutte den… der går ikke længe før den er dejlig stiv…. jeg tror jeg måske der nævner noget om at vi måske skal gå indenfor, da det er en dejlig lun sommeraften…. og folk har med sikkerhed alt de kan åbent… og vi har hørt naboen indtil for få minutter siden…. men sjovt nok bliver jeg stemt ned… og han vender mig om…. og begynder at lege med mig….. Han stiller mig indover havebordet så jeg kigger direkte på M…. når jeg kan holde mine øjne åbne…. jeg nyder at mærke da han trænger op i mig…. kan høre tydeligt at jeg er temmelig våd… og jeg nyder at høre og mærke hans pik der glider ind og ud af mig…..  jeg tror jeg er stille…. men jeg ved at de klask det giver når han knepper mig ihvertfald IKKE er det…. 

M sidder og nyder synet… smiler og de 2 taler vist også lidt sammen…. 

M kommer lidt efter over til os…. vender mig så jeg kan sutte hans nu også ret så stive pik….. Fyren trækker sig ud og begynder istedet at lege med mig…. mærker hans fingre mere og mere intenst…. jeg må stoppe med at sutte og koncentere mig om at trække vejret for at få mest muligt ud af den kommende orgasme der vælter indover mig da jeg mærker hans hånd oppe i mig….  han bevæger den hurtigere og hurtigere… og jeg ved jeg kniber fuldstændig sammen da små pippende orgasmer rammer mig…. føler mine ben svigter mig… og M er igen kommet til med en hjælpende hånd… han holder fast i mig…. har øjenkontakt med M…. prøver at smile…. men er så fokuseret på at komme og ikke larme…. lykkedes vist kun med det første…. et par gange…. Fyren fortsætter trods modstand fra mig…. og kort efter mærker jeg de våde væsker løbe ned af mine lår…. og noget ramme jorden…. Fuldstændig mættet ….. tror jeg…. får jeg 2 sek….. inden han stikker sin pik op i mig…. og knepper mig på fuld skrue igen….. får de dejligste hårde klask i min røv…. sikker på de kan høres helt til ned til stranden…. 

Han slipper mig…. kysser mig…. og jeg sætter mig fuldstændig forpustet ned…. nyder stilheden…. og selskabet lidt mere…. inden vi beslutter os for at vi nok snart burde smutte indenfor …. 

Vi tager det andet soveværelse, da der er køligere og lidt mere luft…. og vi skal jo ikke sove der… M rydder af udenfor imens vi hurtigt smutter ind …. stiller mig foran sengen…. tar tøjet af ham… ret pjattet med at være helt nøgen med ham….. tar min top over hovedet og smider nederdelen også…. sætter mig ned…. i håb om at få lov til at sutte lidt…. men nej… han ligger mig igen… legen flyder ud for mig…. og husker nok mest at han kravler op i sengen og ligger mellem mine ben og tar mig…. helt intenst, intimt og max lækkert…. giver slip….. og lader legen tage mig… liderligheden…. mætheden der igen er væk og bare ønsker mere og mere igen…. nyder helt igennem ALT med denne lækre mand…. 

M kommer til…. og vi skifter stilling…. eller …. tror fyren lige tar en slapper og M begynder at lege med mig…. slikker mig…. tror de skiftes til det nu….. og fyren får mig til at sprøjte…. gjorde han vist ikke så meget før i tiden…. men det gør han da nu…. kommer dejligt…. super dejligt…..  Fyren kravler op til mig og vi kysser vist…. imens det er M der leger med mig…. høre og mærker det velkendte….. og mærker sprøjt helt op på min mave og bryst…. og høre bare han siger årghhhhh…. fyren kigger nu med…..  og har vist en hånd med…. Fyren kommer ned og tar mig igen…. det tænder ham med safterne….  

Han vender mig om…. og trænger hårdt op i mig…. og dybt…. rigtig dybt….. så jeg vist klynker og siger det er  for dybt… han har den største pik jeg nogensinde har prøvet….. og jeg er åbenbart ikke helt kommet i hans form endnu… han knepper som man vil sige hjernen ud på mig….. jeg ligger flat på maven og skyder røven op mod ham…. imens han tar mig siddende på hug…. han er for vild…. og jeg nyder det….  kommer igen og igen….. til vi begge 2 vælter om på sengen…. Men M er klar…. og står med den dejligste stiveste pik klar til mig… han tar mig bagfra….. men stopper og kigger på fyren der ligger med den stiveste pik … sæt dig på ham siger han…. og jeg adlyder…. selvfølgelig….

Fyren trækker sig…. kigger på…. imens M begynder at fiste mig…. er så klar…. og tændt …..  der kun få sekunder får orgasmer VÆLTER indover mig og jeg kommer i den vildeste orgasme længe…. fyren har gjort mig klar…. og M ved præcis hvilke knapper han skal trykke på….. igen og igen….. kommer til jeg hulker og tårerne triller ned af mine kinder…. er sååååååå meget færdig….. mast…. mættet…. og godt træt…. kl. 12 

Vi går over og putter….. sååååå hyggeligt…. lidt frækt og lækkert at ligge mellem 2 virkelig lækre mænd…. og jeg sover hurtigt… klokken er også blevet mange…. 

Vågner og lurer lidt på den lækre fyr…. nusser ham vist lidt….. eller så nusser han mig….. han vender mig om….. og jeg mærker straks han er stenhård….. og kort efter trænger han dybt op i mig…. stille og roligt…. han har et fast tag i mig…. og knepper i seje dejlige stød…. og jeg skyder røven tilbage og tar imod ham…. nyder ham…. og kommer…. små piplende orgasmer tar imod mig…. og jeg giver fuldstændig slip…. og nyder ALT…. berøringerne… de lette kys i nakken…. hans blide stønnen…. og pikken der bare tar mig….  vi er stille…..indtil jeg ser M røre på sig…. kan nok heller ikke holde det inde mere….. knepper med lyd nu…. dejlige frække lyde …. svedige…. tar vi en pause…. eller næææææ der overtager M som har ligget og fulgt med….. og har den stiveste pik….. han tar mig nu….. såååååå frækt…… men siger hey…. sæt dig igen på fyren og det gør jeg…. rider ham…. og mærker hans pik helt i bund…. rammer mit skam ben…. og det gør igen en blanding af ondt og bare godt….. godt som i jeg ved at han fylder mig fuldstændig ud… og jeg fortsætter…. til jeg kommer…. og vælter om på sengen….. 

Men igen er M max klar….. og tar mig til han kommer udover mig…. og jeg er færdig nu….. men synes bare at fyren jo skal komme…. men det er åbenbart ikke den nemmeste opgave for mig…. men tar lidt glidecreme og massere hans lækre pik…. nyder at nusse lidt om ham også…. men at komme…. det gør han ikke…. 

Kaffe…. og lidt hyggelig snak…. 

Dejligt selskab som altid ….. og helt igennem virkelig lækker fræk sex…. 😉 du giver mig noget….. 

Comments are closed.