Hyggeligt besøg på Vesterlyng….

Direkte efter vi kom hjem fra Gran Canaria, tog vi i sommerhuset… Det er super sommer i DK også og 30 grader… så dagen efter måtte vi da til Vesterlyng og få lidt sol på de steder hvor badeshorts og bikinitrusser havde skærmet….

Der skete lidt rundt omkring, men det var ikke så meget… M her gik et par ture i klitterne, men det var meget stille…nok pga varmen…

På et tidspunkt får vi hilst på nogle super søde single piger fra Scor, der ligger sammen hernede…. Håber da vi ser mere til dem en anden gang 😉

Vi ligger og skriver lidt med vores skønne par vi ser….og pludselig skriver kvinden, at hun da lige kunne køre ud til os og bade, imens manden bliver hjemme med børnene…. 1 time og 15 min hver vej….. MEN jeg M siger IKKE NEJ 🙂

Efter 1,5 time kommer hun og jeg henter hende på parkeringen…. Vi snakker hurtigt og hopper så alle tre ud og bader…. Det er lidt koldt da klokken nu er tæt på 20:00, så vi lægger os op i solen igen… Jeg har lidt svært ved at holde mig helt for mig selv, når denne frække kvinde sidder helt nøgen ved siden af, så jeg “kommer til” liiige at pille lidt imens vi sludrer 🙂

Lidt senere er det blevet sent og hun skal hjem…og vi skal have noget sen aftensmad….

Tak for en dejlig dag…skønt at se kvinden i det dejlige par…håber snart på mere 🙂

, ,

Comments are closed.