En lækker dag i solen…og kvinde besøg…

En dejlig kvinde som vi kender gennem dette, skriver at hun komme på dagsbesøg på LM….mega hyggeligt….. og vi får sludret en hel masse sammen…. Super dejlig dag med masser af sol og hygge…. og mange ture i den let kølige pool….

Jeg hopper i poolen…. køler ned….. og M kommer og sætter sig på kanten…. som han elsker…. Jeg begynder at sutte ham…. efter lidt tid kommer kvinden over og spørger om hun skal hjælpe…. og jaaaaaa da…..

Vi sutter lidt sammen…. men jeg trækker mig lidt tilbage og nyder at se hans stive pik i hendes mund….at se han nyder det…. men vandet er super koldt og jeg må op…. vi bliver enige om at smutte over den varme Jaquzzi….. som er super dejlig varm…. de 2 sætter sig ved siden af hinanden…. jeg står / sidder i midten…. lurer på dem… deres hænder under vandet….. rør ham let….

I kort tid piller vi begge på hans pik, men siger lidt efter…. om det er ok jeg soler og de selv leger…. de spørger om jeg er sikker…. jaaaaa da selvfølgelig 😉 smutter over på min solseng…. vil nyde at vide de leger sammen….

Jeg hører de aller frækkeste lyde…. ved det er hende og ved han nyder det ligeså meget….

M’s version:

Det var super frækt at sidde i Spaen med både Q og kvinden…en hånd på kuglerne og en der leger med pikken….i dejligt varmt vand….fantastisk…

Da Q så vælger at lad os være alene, så går der ikke længe før vi går op af spaen og fortrækker til det lille legerum lige ved siden af…. Vi begynder at lege…..sutte…slikke og bare hygge….og det bliver meget hurtigt varmt i det lille rum…. Det er super frækt og vi beslutter os for at vi da lige er nød til at prøve gyngen også…..meeeen den er lige høj nok sådan som hun ligger i den…så det er svært at få det til at fungere rigtig…så vi hopper tilbage på sengen igen…. Vi får klaret lidt flere sprøjteorgasme og til sidst tager jeg hende igen….

En suuuper fræk tur midt på dagen… så længe siden vi har prøvet det i dagtimerne her på LM, så det var bare skønt….

Tak for en fræk oplevelse 😉

, , ,

Comments are closed.