Torsdags møder og lidt kys….

Da vi landede hernede, var her er par som vi kender igennem nogen fælles venner…. og vi kom til at tale om Cap, som jo også er super populært og besøgt af mange danske swingere… Dernede er der et par, der samler danskerne på en bar et par gange om ugen og har ret stor succes med det, så han syntes da det var noget vi skulle prøve at gøre her på GC ….

Jaaaaaa super ide…. udover, at vi slet ikke er her så meget som det par er i Cap…. men men …. jeg får dem som har Imagine bar til sætte et dansk flag på bordet hver torsdag aften kl. 22 og jaaaaa så kan man jo mødes der hvis man har lyst….

Denne torsdag er vi her selv og griber naturligvis den mulighed…. jeg skriver i GC logen på Scor og taler med dem vi allerede kender hernede…

Vi kommer selv lige lidt før 22 og der er allerede kommet det dejlige danske par vi så dagen før…. Vi får sat os og får lidt at drikke…. ret hurtigt kommer der flere til…. og faktisk ender vi med at være 7 par …. og se det synes vi jo bare er mega sejt gået og for iøvrigt rigtig hyggeligt …. Også det at høre lidt om de andre som kender denne skønne Ø og det frække liv her er….

Lidt kys… måske et enkelt farvel kys til nogen som skulle hjem desværre….

Helt igennem endnu en dejlig aften og vi håber andre danskere vil nyde af traditionen om torsdags hygge og holde liv i den….

Comments are closed.