Nye frække naboer….

Vi er faldet i snak med vores nye super søde engelske naboer … vi sludrer og griner…. dejligt par… De spørger til GC, hvad der findes og sån…. og vi høre en hel masse om deres erfaringer og om deres ferier i Cap De Agde, mega spændende…. og vi nyder deres selskab…

Så da vi ses i klubben en aften hvor vi alle er i godt humør …. er vi måske nok lidt klar på sjov og ballade…. Han er en vildt charmerende mand, der forstår at flirte lidt… og det er jeg jo lidt en sucker for…. så da hans hænder rør mine bare lår… er jeg nok solgt….Vi sludrer danser lidt og drikker…. og sjovt nok rykker vi tættere og tættere på hinanden…. jeg ender med at kysse lidt på hende… de tænder os….. så da hun spørger om vi ikke har lyst til at drikke ud og smutte tilbage til La Mirage er vi ret hurtige til at sige jooooo….

Tilbage smutter jeg lige ind hos os selv og frisker mig lidt op, da jeg kommer tilbage til de andre i legerummet har de mere eller mindre smidt et fransk lidt snerpet par ud derfra…. og de er alle 3 nøgne…. M står bag hende og leger med hende… kysser hende ned af halsen…. og hans hænder er overalt på hende….

Jeg går over til manden….. vi kysser også…. frække liderlige kys…. der tænder mig…. hurtigt ender jeg med at pille på ham…. på hans lækre mørke brune krop… Hans hænder er under min nederdel…. jeg smider toppen og står nu bare i bh og nederdel…. og de høje sandaler ryger også af nu…. arbejder mig nedad….. og har nu hans pik i mund… sutter den stille og roligt…. de andre har nu lagt sig på den sjove stol i det lille legerum…. M sidder på knæ og hun ligger ned… hans slikker hende….. kysser hende… og hans hænder er over hende… nulrer hendes lækre bryster …. slikker og kysser hendes hårde brystvorter…

Fyren trækker mig over mod den store seng… og tror jeg starter med at sutte ham…. nyde ham…. inden han vender rundt og ligger mig ned…. ligger på ryggen… imens han slikker mig…. og i spejlet i loftet kan jeg følge med i havd de andre laver… super frækt… nyder hans hænder der holder mine ben… nyder hans tunger der forkæler mig…. tirrer mig… tænder mig og giver mig den største nydelse…. inden hans fingre deltager i legen…. jeg høre de dejligste velkendte våde lyde fra hende… og kigger straks op…. ser M er i fuld gang…. lukker øjenene og nyder fyrens fingre der nu er i mig…. den velkendte fornemmelse af orgasmen der trænger sig på…. de våde lyde…. lyden af mine egne safter…. mærker jeg bliver våd ned af ballerne….

Giver mig hen….

Jeg vender rundt….. og kan lige akurat nu hendes dejlige bryster…..forkæler dem…. hun kigger op… og rejser sig og vi kysser…. lækre frække pige kys…. imens mændene kigger og leger med os…. manden sidder nu ovenpå mig…. mærker hans stive pik mellem mine baller…. han trænger ikke ind… men det tænder os alle 4 at vi er så tætte på… at vi alle ved det er forbudt i dette…. og noget vi ikke gør….. jeg leger mere med hende…. og de kommer over til os begge 2… jeg ka lige nå at få lov at sutte M kort…. inden jeg igen giver mig hen til hendes nydelse…. vi kysser… jeg kysser hendes bryster…. og jeg når ned til hendes lækre våde fisse… der dufter dejligt…. og i den grad smager dejligt…. slikker hende…. høre hun stønner…. men manden leger mere og mere med mig…. og jeg kan bare ikke 2 ting på en gang….

Jeg giver slip….. og kommer for vildt…. og alt sejler nu i vores safter…. vender mig om og begynder at lege med ham…. hun hælder glidecreme på hans pik…. føles lækkert…. glat…. smidigt …. og noget jeg synes er super frækt…. jeg leger… slikker… sutter og bare nyder….

De andre har igen skiftet stilling og kvinden sidder på hug og sutter M…. jeg høre han er tæt på…. og undrer mig i et sekund over hvor meget hun stønner…. kigger i spejlet…. og tænker hun leger med sig selv…. Ser M komme…. udover hende….. og han stønner for vildt…. kigger på gulvet og ser den største pøl…. Hun er kommet…. kommet samtidigt med M…. virkelig virkelig frækt..

Jeg er stadig i fuld gang med fyren… han leger med mig…. og kan virkelig noget… og alt er drivende vådt…. vi vil så gerne kneppe…..Men det er virkelig varmt… vådt…. og vi er vist alle 4 helt færdige…. smiler…. kysser…. og nusser lidt… inden vi hver især trisser ind i vores egene senge…

Virkelig virkelig det aller dejligste par…. som vi såååå meget håber at ses med igen …eller det skal vi bare…. 58 …. eller ej…. WOW……

, , , ,

Comments are closed.