Dejlig eftermiddag….

Efter lidt tænken og overvejelse om jeg ku være i det her eller ej, er jeg nok nået til det kan jeg. Det er mega lækker sex…en super dejlig betænksom mand, som virkelig kan noget og giver mig noget når vi ses… Bliver han den elsker jeg søger?  …det tror jeg ikke… men jeg kan nyde det som jeg har nu… og lære bare at være i det her og nu…og være i, at vores møder kun foregår i sengen….

Såååå da han skrev han havde et vindue lørdag, tvivlede jeg ikke så meget… og skrev det havde jeg faktisk også…men jeg var uden bil…men han var meget velkommen hos os… da M ville være ude …. 

Glædede mig for vildt til at se ham…mærke ham tæt….nyder vores skriverier og specielt dem lige op til vores møder, med de største lyster…

Som aftalt triller hans bil ind på sommerhus grunden og lækker stiger han ud, skjorte og jakke… mere ser jeg ikke, jeg er nok solgt der… 

Jeg har selv taget lidt frækt lingeri på ( billeder 2 stk ) det har jeg ikke haft før med ham… kun lidt en fræk bh eller sån… for vejret har ikke rigtig været til at ha for meget på….men dejligt at få lov, så den vinrøde body kommer på, med de selvsiddende strømper der sættes fast i strømpeholderene…de sorte stilletter og en let kimono udover…10 min inden han kommer sættes mine små kugler op i mig… der kan styres fra min mobil… Jeg er allerede våd, det må være tanken alene om det… årghh den gør noget…noget godt…

Vi smiler og siger hej inden han når døren…. Kommer ind og krammer vist…kysser ihverfald de aller dejligste kys…og nyder hans nærvær…hans hænder overalt på mig… checket hvad jeg har på…mærker hofteholderne… strømperne….jeg smiler …og siger ja der er jo “trusser” … han spørg hvad ?….jeg vender mig om…løfter op i kimonoen og viser bagdelen…mmmm bliver der vist sagt…inden hans hånd hurtigt finder lynlåsen…og begynder at lyne den op 😉

Han står tæt op af mig… mærker hans ånde i nakken og hans hænder der forsigtigt føler sig frem…vi står lidt tid sån…inden jeg vender mig om…må have ham nøgen..…siger, du må se huset senere og tar ham med over i det lille soveværelse …kysser på ham igen…og begynder at åbne hans skjorte…dejligste brystkasse og de dejligste følsomme brystvorter…lader fingrene glide henover dem…og ser straks hvad det gør ved ham…smiler…og tændes endu mere …han kommer ud af tøjet og jeg nyder synet… 

Rør ham blidt over det hele…forsigtigt på hans kugler…og hans pik… nyder synet af ham helt….nyder at han lukker øjnene og hurtigt er hans hænder selv er på sine brystvorter… kan godt lide han er bevidst om sin nydelse….

Ligger mig i sengen…og han kommer ned til mig….kysser dejligt….og igen glider det nok lidt ud for mig…hvornår der sker hvad….vi kysser….rør….nusser….og….

Han tirrer mig på den dejligste måde…rør mig uden at røre…fortæller mig han gerne vil sutte mine brystvorter men gør det ikke…jeg vrider mig….kan slet ikke være i mig selv af liderlighed…kan mærke jeg er våd…og mærker den frække vibrator i mig…endelig rør han mine bryster…og lettelsen er stor…men jeg er så tæt på at komme…indtil han beder mig sprede mine ben…jeg siger hæst at jeg er tæt på at komme…men jeg skal spørge om lov til det…ligger nu med spredte ben…og spørg om jeg må komme…svaret er lang tid undervejs…en visken i mit øre… NEJ….jeg prøver at slappe af….samler mine ben…og vrider mig….

Han siger jeg har lyst til at slikke dig….ja gør det… “ikke endnu” er svaret…”men spred dine ben for mig”… jeg spørg igen om jeg må komme…igen en visken i mit øre…”nej”…

Tar hans hånd og ligger den på min fisse…han skal ikke gøre noget…han skal mærke vibratoren…men det gør han ikke…han slikker mine bryster igen…og igen er jeg nær en orgasme….og får igen “nej”….han bukker sig ned og begynder at slikke mig…jeg er såååååå tæt på…

Jeg spørg igen… må jeg ikke nok komme….svaret er nej ikke enndu….han rejser sig og jeg kan se hvor våd jeg er…han glinser rundt om munden og siger det selv… kan du se hvor våd du er….jeg smiler…

Tror det måske er her, han tar hans fingre og vil lege med mig…da han opdager jeg har kuglerne i…. Han smiler / fniser, nååååå det var derfor du var ved at komme hele tiden ;-)… ja….. ( evt billede af kuglerne )

Han leger lidt med dem… tar dem ud… de er løbet tør for strøm, men han tænder dem og kommer dem op i min igen…sammen med en finger eller 2…jeg er ved at komme hele tiden….og tror faktisk jeg der får lov til det….flere gange….men det glider bare ud…i ren og skær nydelse..

Han slikker mig også igen….og sutter mine brystvorter på den dejligste måde…og jeg er sikker på jeg kommer igen og igen….til jeg igen får en lille pause…og vender mig rundt og begynder at sutte ham… 

Han sidder på knæ…og jeg spørg om han ikke vil ned og ligge… jooo… jeg er vild med at ligge mellem hans ben… der har jeg overblikket… og mine hænder og tunge  er fri…. 😉 

Begynder at sutte ham let….lader tungen lege op og ned af skaftet….op af hans mave ….og rammer hans lækre brystvorter…han vrider sig let…ligger mig fladt på maven…og lader tungen lege mere…rammer hans kugler…og bag dem…og lader mine fingre lege med….lader dem nusser ham når min mund er rundt om hans pik…når jeg nyder at sutte ham helt…sutte ham…suger let på hans pikhoved…suger hans kugler ind i min mund…imens mine fingre leger med hans brystvorter eller spiller hans dejlige pik…

Legen bliver mere og mere intens og jeg tændes såååå meget af at forkæle ham…men ved også jeg lidt jagter hans orgasme…så skal virkelig lægge låg på flere gange…

Trækker vejret dybt….og leger igen med min tunge forsigtigt….men jeg kan ikke …jeg må se ham komme…vil mærke ham imens…høre ham…så jeg begynder at koncentere mig mere og mere om hans kugler…og mine fingre går igen på opdagelse bag i…mærker mig frem…ser hans hånd nu selv har et fast greb i sin pik…

Jeg slikker mere og mere…hans kugler…længere bagud…og op af hans pik…imens han spiller den…hans stopper op ind imellem…hvor jeg så overtager og sutter den lidt… 

Men min fokus er hans orgasme…jeg lister en finger op i ham…imens jeg slikker hans kugler mere intenst og han selv leger med sin pik… 

Han har nu lukket sine øjne…og siger nej nej nej…jeg stopper kort op og kigger på ham…joooo han nyder det…så jeg fortsætter….der er så vådt efter mine safter…at min finger nemt glider ind og ud af ham…det er simpelthen så frækt…og jeg nyder at se ham sån… 

Han stopper igen op …siger nej…og noget med igen at ta kontrollen…men jeg slikker videre….og fokusere endnu mere på han skal komme for mig…for det er for mig…det er min nydelse…ser på ham han slapper lidt mere af…selvom kroppen spændes og han pik er sten hård…leger med min finger, der nu går dybt i ham…imens jeg kigger på ham…og sutter kuglerne…vi finder den frækkeste rytme…lidt hurtigere….

Til han måske lidt hårdt siger han kommer….det er såååååå frækt at se de første dråber…og hans pik der sprøjter den hvide sperm udover hans mave….hans krop der dirre…og kommer med spjæt af min mund der slikker meget meget let….min hånd der ligger på hans kugler…og hans mave… 

Kravler op på siden af ham…han kommer stadig med små spjæt…jeg smiler….og glad for jeg fik lov…. 

Uhmmmm så lækkert….vi ligger lidt….smutter ud og får lidt og drikke og sån…. 

Nusser let…og ligger og sludre…dejligt at høre mere om ham og hans fantasier og det han er i …. 

Kan ikke huske hvordan vi igen begynder at lege….ej heller rækkefølgen….

Men tror det som altid starter lidt med at vi kysser…nusser og måske taler lidt frækt….om lidt nye fantasier og lege…noget jeg klart kan se mig selv og noget mindre…;-) men frækt at tale om…

Vi starter op igen…hvor er jeg vild med hans hænder på mig….han sætter sig mellem mine ben…kysser….og ligger mod hinanden ….ikke på den måde…men bryst mod bryst…han rejser sig op på sine knæ….og leger lidt med mig….kan ikke huske hvordan… kun at jeg får lov til at komme…og jeg mærker jeg kommer…og det løber ned af mellem mine baller….kommer et par gange efter jeg får lov…..tror nok han finder et kondom her….og han tar mig…han tar mig på den aller lækreste måde…og dagens pirring gør sit…for jeg er ved at komme alene at han trænger op i mig og jeg må spørge om jeg må…det må jeg vist med det samme…og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg gør…for jeg nyder…jeg læner hovedet tilbage og klemmer sammen om hans pik…og bare nyder det…nyder rytmen…benene der kommer op og ned….og hans pik der glider så ubesværet ind og ud af mig…

Orgasmerne der kommer…og kommer …og kommer…jeg føler jeg tigger….men tror bare jeg spørg om lov….får vist sagt jeg vil komme med ham…vil mærke ham komme….og jeg er heldig…han siger hæst han er tæt på…vi finder rytmen…jeg strammer om hans pik…og mærker ham…mærker han bliver helt stiv….og mærker jeg holder inde….kan høre på ham han kommer…mærke hans pik kommer…den bliver mere stiv….hans krop der stivner…og jeg giver slip….slip på mig ….og kommer med ham….på den dejligste måde….

Mega brug for pause….og brug for væske…. 

Men tror alligevel vi lidt går igang igen kort efter….han begynder at lege med mig….mere og mere….og spørger efter glidecremen…tar en klat… og jeg mærker den dejligste fornemmelse af den helt igennem bløde lidt kølige fornemmelse….og der går ikke længe før jeg mærker hans hånd indenfor…og den første orgasme melder sig….jeg spørger og tror jeg får et nej….måske en gang mere….men får derefter lov til at komme…igen …og igen …og igen…hvad gør denne mand ved mig….han læser mig…mærker mig…og høre mig…som jeg troede jeg var færdig… begynder han at bevæge sin hånd igen…det føles anderledes og alligevel ikke…så jeg mærker den vildeste orgasme komme…spørg om lov og han visker jaaaa…. Jeg kommer sååååå vildt…. I en lang orgasme… beder ham om at forstætte…og fortsætte… og den fortsætter bare…et par tåre triller ned af mine kinder… og jeg er helt stille…er holdt op med at trække vejret og er i min orgasme… til jeg puster ud… holder hans hånd stille…måske…og ligger bare et par sekunder… han er der bare … en rekvisit i min orgasme…

Han bevæger sin hånd lidt igen… jeg vrider mig…ved ikke om der er mere at give af…men han fortsætter….og end du en gang er han for vild… hans hånd kan bare noget…så jeg kommer igen i en lang Multi orgasme…en lang en hvor jeg triller en tåre…nærmest hulker den ud….og stopper derefter med at trække vejret….trækker mig sammen….tar hans hånd…og trækker den let ud… kommer let i det samme…. 

Der er kun en jeg har fået de orgasmer med før… og det er M…. Så jeg ligger lidt forundret…og alligevel sååååå taknemlig for disse lækre helt igennem fantastiske orgasmer…. 

Måske legen glider direkte over i vi knalder… det kan jeg ikke huske…men ved han tar mig på den aller dejligste måde bagfra….ret vild med bagfra… ikke nødvendig med ham…for der er jeg mega glad for at ku lege med hans brystvorter og kysse på ham imens… men men jeg nyder at mærke ham… mærke ham helt i bund….og selv finde rytmen… selv fange en lille orgasme…men denne gang er lidt anderledes en andre gange…han giver mig virkelig lov ….lov til at mærke ham hårdere og dybere… og inden længe kan jeg ikke fokusere og slet ikke selv styre det… så han overtager…på aller frækkeste måde…han giver slip…og tar mig…som i virkelig tar mig….og der går ikke længe før jeg kommer…dejligt…. igen….han siger hæst han også er tæt på ….og at vi skal komme sammen….jaaaaa vil komme med ham igen…og det får jeg lov til…med hovedet nede i madrassen og hans pik i bund…hans greb om mine hofter….kommer vi sammen igen…. igen…i en lækker orgasme… 

Vælter om på sengen….fuldstændig færdig…på den frækkeste måde…lækreste måde…han gør noget godt for mig…. 

Comments are closed.