En fræk impulsiv eftermiddag…

 Den lækre fys skriver til mig på Scor om vi skal ses i CS idag…. vi havde en aftale derinde for et par uger siden, der desværre blev Corona aflyst… 

Årghhh jeg vil super gerne se ham på denne lækre tirsdag… er ualmindeligt meget tændt… måske det er varmen, eller at jeg forinden har fået super lækker sex, det ved jeg ikke… men jeg kan simpelthen ikke nå i CS… så jeg får skrevet om han ikke har lyst til at komme hjem til mig i stedet for ….han skal lige rykke rundt på lidt patienter…men får det fixet 🙂 suuuper dejligt ….

Jeg har tid hos tandlægen… og sidder der med de dejligste tanker….frække tanker… skynder mig hjem og hopper i bad…vil gerne være lækker og ren…tar en lille sag på….og sender ham et billede… 

Som aftalt banker det på døren og ind kommer han tar min kimono til side og smiler af den noget lille sorte sag… vi krammer… sludre let….men ved godt vi ikke har så meget tid… så lidt efter smutter vi op i soveværelset…

Går hen til ham og kysser ham….det bliver hurtigt til tændte kys… liderlige kys….der hurtigt får os til at smide tøjet…han har den lækreste krop…og de frækkeste kys tar igen over… hænderne er overalt på hinanden….og han finder hurtigt ud af jeg er tændt… kysser ham ned af maven…til jeg har hans hårde pik ud for mit ansigt…min mund omslutter hans pikhoved…forsigtigt…imens jeg lader min hånd røre ham på hans mave…

Vi drejer rundt…så han kan ligge sig på sengen….jeg begynder at sutte ham… han er lækker at sutte og jeg fortsætter til han stille siger….kom op til mig….jeg kommer op i sengen og han sidder på knæ imens jeg sutter ham og han leger dejligt med mig….pladdervåd…og lyst til ham…

Han er god til at lege med mig….og hans kys tænder mig voldsomt….han bruger sine fingre flittigt og finder ud af det tænder mig han bruger flere og flere…skifter stilling og han sidder nu mellem mine ben…og leger med mig…hårdere…og mere intenst…til hans til sidst får hånden op i mig…super frækt…

Han tar den forsigtigt frem og tilbage…og jeg mærker min krop stille og roligt finder et leje og en rytme der vil få mig til at komme…nyder det til en fin orgasme piller frem….han tar lidt mere ved og høre mig…følger min rytme og jeg kommer igen ….og igen….lækreste…og skal lige have pusten…

Han rejser sig og finder et kondom frem…jeg vender om på alle 4…og når lige at sutte ham lidt…inden han kommer om bag mig…og langsomt trænger op i mig….han har godt fat….og jeg får et klaps bagi et par gange…super frækt…og det tænder mig endnu mere med ham…vi vender rundt og prøver et på ryggen…men hvor han trænger op i mig fra siden…såååå frækt og jeg kommer kort efter… 

Han er tæt på og tar det stille og roligt….jeg tar hans kondom af og beder ham ligge sig på ryggen…. Begynder langsomt at sutte ham…og hans kugler…og bagved dem..han stønner og det tænder mig helt vildt at forkæle ham…og mærker han synes det er frækt…enndu mere at høre de velkendte ord “jeg kommer”…. Mærker strålen af sperm ramme min hals….flere gange….han kommer MEGET….som i meget…..jeg må sluge 3-4 gange…. Suuuuper frækt…. 

Vi vælter om på sengen… nusser lidt….og sludre…

Suuuuper skøn lækker ung fyr…og virkelig lækker fræk sex…

Comments are closed.