Fræk massage….

En noget anderledes date…. en fyr fra et yngre par skriver til mig…. sød fyr… og han har en fræk fantasi om at jeg skal komme til klinikken hvor han arbejder som fysioterapeut … Jeg skal komme…. smide mit tøj og få massage… 

Jeg kommer som aftalt…. han tar spændt imod mig i døren…. og vi er vist begge 2 lidt nervøse…. men falder hurtigt i snak om swingere og scor og det at være i det…. mega dejlig fyr…. 

Lækker klinik…. som ligger midt i byen…. lækker indretning og stort lokale… med massage briksen i midten…. Han gør klar med lagen og sån…. jeg har kun taget en stor kjole på… intet under… jeg skulle jo være nøgen under massagen…. så jeg hiver lidt nervøs kjolen over hovedet og står lidt kejtet foran ham…. 

Som den fys han er, siger han ta plads på briksen med hovedet nedad… jeg gør som han siger… ligger mig op på briksen med hovedet ned i hullet 😉 han ligger et tæppe på, der dækker min numse og ben… og starter med at massere min skuldre og nakke… dejligt… vi sludrer stadig en del sammen…. 

Han arbejder sig nedad… og flytter tæppet til side…. og han begynder at massere mit ben… lår og numse… og rammer lidt min fisse…. Jeg bliver stille…. Lukker mine øjne og nyder at mærke hans varme hænder…. Der arbejder…. og forkæler mig… han giver sig god tid….  Inden han skifter til næste ben…. 

Han har de dejligste hænder der arbejder sig op af… og er mere og mere intense…. de nærmer sig mit våde jeg ….  jeg gibber let…. Og min vejrtrækning ændres…. Jeg stønner let nu…. Og mærker han har taget sin pik frem… den rammer mit lår…. Og det pirre mig helt vildt…. Men jeg gør ikke noget…. Mine fingre holder fast i briksen… jeg har den største lyst at røre hans pik… men venter… det pirrer os begge 2…. 

Hans fingre arbejder sig nærmere og nærmere…. og rammer mig…. jeg skyder røven mere og mere opad så han har frit udsyn… og hans fingre leger mere intenst med mig…. jeg stønner højere og og højere… og nyder det i den grad…. små orgasmer finder vej…. alt imens han forsigtigt også begynder at lege med mit bagerste hul…. han er forsigtig og føler sig frem…… og jeg tar fat om hans lår…. Trænede lækre lår…. der er beklædt i jeans…. mærker hans stive pik der stikker ud…. og begynder at kæle for den…. Lækker størrelse ….. han leger videre med mig……. lidt mindre fokuseret…. 

Han kommer op på siden af mig….. og jeg får lov til at smage ham…. og sutte hans lækre pik…. længe …. legende…. og synes det er mega frækt den hænger ud af bukserne…. han knepper min mund…. og jeg tar bare imod ham… nyder det bliver dybt og tårene triller ned af mine kinder… mit ansigt der rammer hans hvide t-shirt…. når han lidt bestemt trykker sin pik i bund …. imens han mere intens knepper munden…

Han er lækker stiv nu…. og finder et kondom frem…. kommer det på…. og jeg lister ned fra briksen…. og vender røven til ham…. skyder den tilbage og klar til at modtage ham…. 

Han trænger forsigtigt op i mig…. har fat i mine hofter…. og min røv…. han knepper mig suuuper dejligt…. dybt… frækt… lækker rytme… og igen piller der små orgasmer frem….  vi vender rundt og beder mig igen ligge mig op….med røven ud til kanten… så han kan tage mig stående….han er lækker og har det frækkeste blik når han knepper… han er tændt og hans fingre er overalt på mig…. 

Jeg leger selv med mine brystvorter der er stenhårde…. det tænder ham at se og kort efter er hans hænder på dem…alt imens pikken glider ind og ud af mig…. han fortsætter med at ta mig…. og jeg kommer let…. 

Han er ved at være tæt på og trækker sig ud, jeg hopper ned…. og kommer hen til ham… første gang vi kysser…. mega lækre kys… frække og liderlige…. jeg bukker mig og tar hans gummi af….og begynder at sutte ham igen…. åbner hans bælte og trækker hans jeans ned… han sætter på briksen og læner sig tilbage og hviler på sine albuer… jeg har ham som jeg godt kan lide… foran mig og med fuld kontrol over hans lækre pik og kugler… legende begynder jeg at slikke hans kugler…. imens jeg spiller hans pik…. suuuper frækt…. 

Han er meget tæt på ….og vi bytter rundt…. jeg ligger nu på briksen og hans står foran mig og spiller pikken… jeg får lov at ramme med tungespidsen…. og tar imod hans sperm… der rammer min mund og ansigt…. Suuuper super frækt…. og det går igen op for os hvor vi er…. smiler….og puster ud….  tar tøjet på igen… og snakker lidt…. Inden vi siger farvel…. 

Mega frækt … og endnu et hak er sat 😉 

Comments are closed.