En heftig eftermiddag…

Jeg har ligget og nydt solen et par timer denne dejlige tirsdag ….da min aller dejligste lækre sexede mand kommer ud til mig hen på eftermiddagen…. Han smider alt tøjet og ligger sig på solsengen ved siden af mig…. han har den aller lækreste veltrænede krop… jeg nyder at lure… og han kan flere gange ikke lade sin lækre pik være, så jeg nyder det endnu mere … 

Jeg har ligget og skrevet med en ny dejlig fyr fra Scor… så jeg er lidt lummer…. 

Vi kommer hurtigt til at tale om denne fyr… og om hvad der tænder os… og om vi skriver lidt frækt og snart skal ses … hvilket jeg er super spændt på…. Og det virker lovende…. 

Jeg kigger på ham …. spørger direkte… skal vi smutte ind og hygge…. svaret kommer hurtigt … JA….. vi smutter ind i soveværelset…. heldigvis er der ikke meget tøj der skal af…. Så vi er hurtigt igang…. 

Han finder legetøjskassen frem…. og inden jeg ved af det…. slikker han mig….og leger med mig…. han har et par fingre oppe…og snart mærker jeg den våde kolde glidecreme… det gibber i mig….men jeg ved hvad der kommer, så smilet let…mærker han sætter den mod det strammeste hul…det er ikke den lille plug..så jeg piver let.. men kort efter kommer den velkendte nydelse…nydelse af at være fyldt ud…det strammer lidt…gør lidt ondt..og alligevel er det sååååå dejligt… han leger videre med mig… og nu….mærker jeg hånden der presset mod min fisse og langsomt finder vej…langsomt kildes den ind… 

Jeg stopper med at trække vejret…af ren nydelse..og der går kun få sekunder før den største lækreste orgasme finder vej…jeg kommer stort…og han ved præcis hvad han skal gøre for at holde den…og jeg kommer igen og igen og igen…. på den aller dejligste måde..

Pause….som i puster fuldstændig ud….imens han stadig sidder mellem mine ben og har en hånd på min fisse, han holder bare hånden hårdt, det giver en ro, samtidig med en pirring …der går bare kun 60 sek…før han igen stikker hånden dybt op i mig… og tror ikke der går andet end et par sekunder før jeg igen kommer i en kæmpe multi orgasme… fuldstændig fyldt ud i begge huller… og med den lækreste mand der ved hvad han gør… 

Fuldstændig udmattet… men stadig tændt ligger jeg på sengen og iagttager ham… han har rejst sig op….og jeg kan ikke lade være med at lade min fod lege lidt med hans pik….ved han synes det er frækt… og der går også bare 30 sekunder, så er den stiv….så jeg fortsætter… lade min fod lege og spille hans pik…. Jeg tar den anden fod og rør hans kugler… han stønner højt…. Hvor jeg dog elsker når jeg gør noget der tænder ham… jeg fortsætter…. hans pik er stenhård… og jeg overvejer et sekund om jeg skal kneppes… men nej han skal have lov til bare at nyde… bare at blive forkælet… 

Jeg skifter lidt rundt… men hele tiden med fokus på hans nydelse… fokus på hans orgasme… vil se hans sperm ned af mine fødder…. Så jeg øger tempoet….han stønner højere… dybere… og jeg ser hvordan hans krop den spændes… og ved det er oppe over…

Udløsningen…hans frække stønnen… og der kommer den lækre sperm… spiller hans pik mellem mine tæer…og den anden fod nusser eller trykker lidt hårdt på hans kugler indtil han er kommet fuldstændig….. 

Film…. 

Den dejligste mand… MIN mand…. Min aller lækreste elsker… ven…. og husbond…. Elsker vi stadig kan give hinanden de frækkeste oplevelser og orgasmer… elsker vi er lige i legen… og vi er gode til at forkæle hinanden…

Tak skat <3

Comments are closed.