Hyggelig aften…

Endnu en lækker fyr fra scor, jeg skriver sammen med…. men er nok lidt i tvivl om han er ligeså meget på som jeg er…. 

Men men vi aftaler et møde..der er ikke så meget skriveri op til, men han bekræfter på den dejligste måde at vi selvfølgelig har en aftale…

Er lidt svært at finde hans lejlighed… men det lykkedes… og jeg kommer op til ham…Super pæn fyr…super sød og han har gjort noget ud af vores møde, der er lidt sødt og friske jordbær… Vi falder hurtigt i snak… og får snakket en hel masse….om alt muligt og meget om scor og hvad der rør sig og hvad vi har prøvet…faktisk er vi rigtig gode til at snakke…

Såååå først ret sent læner han sig over mod mig..og kysser på mig…dejlige kys…og hurtigt famler vi lidt rundt på hinanden i den mørke stue…frækt at ligge der og pille på hans sofa…men han spørger dog om jeg vil med ind i sengen…og det må vist blive et ja…

Der begynder vi igen at kysse og tøjet ryger hurtigt af…og vores hænder er overalt på hinanden…han forstår at forkæle mig…slikker mig…og leger med mig på den dejligste måde..vi leger længe og rykker rundt et par gange og jeg får også lov at sutte ham dejligt… 

Men han finder et gummi frem…og får taget det på….ligger sig op mod mig…og vi kysser inden han forsigtigt trænger op i mig…lækker sex…lækre hænder…der er på mig imens…virkelig dejligt…og intimt…

Han er en super skøn fyr…og hvem ved … måske vi ses igen…

Comments are closed.