En fyr der skrev til mig på Scor fangede min opmærksomhed….

…og meget meget hurtigt blev vores skriverier meget intense… meget omsorgsfulde og meget meget søde…. 

Mega rørt…. beæret og samtidig super nysgerrig på hvad det her nu var…. det var med skatter og mus… og MIN og DIN og VORES …. som i…. vi skulle være hinandens når vi sås… Virkelig intenst … og på grænsen til jeg blev skræmt…. og en smule nervøs for at det ville være meget meget anderledes når vi sås…. Men det skriver vi om,  og er begge bare mere end klar til at mødes…. Mødes til lidt bobler og musik og se hvor det ender…

SÅÅÅÅÅÅÅ en onsdag aften før en helligdag kører jeg mod ham…. mega mega nervøs…. lang tid siden jeg har oplevet det i den grad… jeg føler der er meget på spil og at jeg er blevet sat op et sted jeg ikke helt høre hjemme…. 

Da jeg har svært ved at finde frem, må vi skrive sammen lige inden…. men det lykkedes…. og jeg kommer op til ham…. Mega dejlig at se på … vi får et kram…. og sludrer lidt…. små nervøs… men det hjælper stille og roligt da han krammer mig igen… og giver mig et lille kys… han tar min hånd… og viser mig lejligheden… super fin… og hyggeligt indrettet… 

Kommer tilbage til gangen hvor vi stopper op… og han begynder at kysse mig… de lækreste frække kys…. der ret hurtigt tar fuldstændig over…. som i fuldstændig… og vi ender med at stå der og pille og smide næsten al tøjet… nyder hinanden … og de kys sender mig nærmest udover kanten…. de liderligste kys og hænder der vandre på hinandens kroppe… jeg må smage ham…. han står der dejlig og nøgen foran mig…. Bukker mig ned og tar hans lækre stive pik i meget forsigtigt i munden…. kun pikhovedet til at starte med…. vådt og blødt…. og arbejder mig nedad ….  får kun lov at sutte ham kort, da han hiver mig op… og spørg om vi ikke skal gå i soverværelset nu… 

JOOOOOO….. så meget lyst til ham…. han får mig til at sætte mig på sengen…. og ligger mig derefter ned….hvorefter han spreder mine ben og ligger sig mellem dem…. begynder at slikke mig forsigtigt…. han er blid men dejlig bestemt… nok mere end jeg havde drømt om…jeg nyder det, han er god til det, og føler sig frem på den dejligste måde…bruger sine fingre og tunge…. han lader mig flere gange smage på mig selv…på hans fingre… det tænder mig at han synes det er frækt…at han nyder smagen og legen…

Han kravler op til mig …. og jeg kan mærke hans pik mod mig…. ved jeg er våd og at det tænder ham… han trænger forsigtigt op i mig….og helt automatisk ryger mit hovedbagud af ren nydelse…han støder et par gange ikke hårdt med dejligt dybt… ønsker bare han tar mig mere… men han kender sig selv…. trækker sig ud…og begynder igen at lege med mig… jeg mærker hans fingre… på den frækkeste måde og ved at det bliver vådt…og venter kun sekunder før jeg mærker det og hører de våde lyde.. Han er hurtigt nede og smage… han er tændt hører jeg, og han siger de dejligste ting…de frækkeste ting og smager mine safter…kommer op og kysser mig og lader mig igen smage mig selv…tænder ham vi deler safterne… og at jeg flere gange sprøjter let…. 

Han leger længe med mig og jeg får lov til at lege lidt med hans lækre pik indimellem…men han tænder mig og jeg sukker i den grad efter hans pik…at han snart skal ta mig…den vildeste lyst til ham… vi har begge fantasien om han skal fylde mig med sperm…. endelig ligger han sig ovenpå mig…. Kysser vild og inderligt…. og igen mærker jeg han trænger op i mig… dybere…. og hårdere denne gang… jeg sukker…. og tar imod ham… klynger mine ben om ham …. og mine hænder er overalt på ham… jeg nyder ham… og vi finder hurtigt rytmen sammen… bare nyder… 

Til han beder mig om at vende mig om…. han bruger igen sine fingre og tunge flittig… i begge mine huller…. Og jeg står blottet på alle 4 … bare for ham…. til ham… ved det tænder ham…. Og mærker det da han igen trænger op i mig…. samtidig med et par fingre i min røv… jeg hulker let…. for han fylder mig godt ud… men jeg nyder det og kommer… 

Vi vender igen rundt og han tar mig igen…. dejligt intimt og dybt… vi ved godt begge 2 … vi er tæt på …. Og jeg visker…. vil ha din sperm i min….. og det får jeg lidt efter… den dejligste ladning…. mærker ham… og kommer selv af det…

Vi falder om…. nyder at nusse lidt, får lidt vand …. 

Vi starter lidt igen… men det bliver ikke rigtigt til mere…. 

Alt der var på skrift… er lidt faldet til jorden… nok meget som jeg frygtede desværre… men en dejlig mand… og lækker sex…. Men en engangs fornøjelse… vi er ikke det match vi håbede på i virkligheden… og jeg har pænt måtte sige fra…

Comments are closed.