En virkelig lækker mand…..

…. siger en dag da jeg går fra træning, hej til mig og smiler…. 

Min første tanke er….hvor kender jeg ham fra??  Vi er jo flyttet hjem til DK igen og det er trods alt området hvor jeg er opvokset nærmest…. men ka ikke komme på det…. Han forlader ikke mine tanker helt…. og jeg fortæller selvfølgelig M om det…. 

Tiden går…. og et par måneder senere er jeg i Netto i samme område…. står og kigger på kød…. og får kigget op…. jeg kigger lige ind i fyrens lækre og VIRKELIG flirtende øjne…… selvom jeg får øjenkontakt med ham mange gange under mit indkøb…. slår jeg det lidt hen….. men ka pludselig ikke rigtig samle mig om noget …. andet hvornår han kigger lidt igen…. smiler let til ham den ene gang han går forbi mig, da han smiler til mig…. han er relativt tæt på……. 

Jeg er bare ikke den type der byder op til flirt…. og har aldrig oplevet det før…. aldrig oplevet at få lyst til at gå hen til en fremmed mand og ta kontakt… få lyst til at vide mere…. 

Men men…. vi får begge 2 betalt…. og forlader butikken…. hjemme fortæller jeg igen om denne frække fyr…. og tænker om vi mon kender ham et sted fra…. fra en af de frække sider…. jeg søger lidt … men opgiver…. 

Der går igen flere måneder…. men han dukker pludselig op i forbindelse med noget andet på Facebook… jeg kan ikke lade være med at like et billede eller 2 og kigge lidt mere på ham…. han er virkelig lækker…. lidt ældre end mig…. ( det siger lidt om hvor lækker han er, siden jeg går med på den)….. 

Dagen efter har han lagt mig til som ven…. og jeg bliver simpelthen nød til at skrive til ham…. er nød til at vide om vi kender hinanden eller…. så jeg skriver en pæn besked, om det er tilfældigt at jeg er lagt til, eller om vi kender hinanden fra vores barndom i samme by, eller om det er over køledisken i Netto….  Fik så svar tilbage om, at det jo nok også var over køledisken…. 

Vi begyndte at skrive lidt mere sammen…. og nåede ret hurtigt frem til at vi måtte ses igen over den der køledisk…. 

12. juni 

Hurtigt fik vi aftalt en dag…. rystende nervøs og følelsen af at jeg skulle ses an, tog jeg afsted…. men jeg møder bare de frækkeste øjne hen over køledisken igen…. et dejligt kram og en lang sludder…. inden vi begge går igang med at handle… eller prøver på det…. for kan igen slet ikke samle mig…. og vi mødes flere gange…. står tæt og sludre…. flirter…. handler lidt …. flirter noget mere…. han tænder mig for vildt…. og jeg er sikker på mine jeans er våde…. 

Går sammen ud til vores biler….. krammer igen …. og han er super sød og visker mig i øret nogle søde frække ord …… hvilket ikke gør lysten til ham mindre…. 

Vi skriver sammen efterfølgende… og jeg forklare lidt om vores forhold….og at jeg jo egentlig slet ikke ved om han søger… hvilket viser sig at det gør han jo egentlig ikke…. vi bliver der enige om at det så må blive ved vores lille uskyldige Netto møde…. 

Men det kan jeg ikk …. jeg kan ikke stoppe…. og skriver en sød besked dagen efter…. dels om at jeg stadig smiler over vores Netto date…. men også at jeg ikke har lyst til at slippe…. hvilket jo så heldigvis resulterer i at vi skriver mere sammen…. også frækt…. også lidt om hvad jeg evt ville have på og ikke, ved et evt møde….. hvilket jo så nok fører til Netto møde nr.2 😉

16. juni

Møder ham på parkerings pladsen fordi vi kommer samtidigt…. krammer hurtigt… et “dejligt at se dig”…. og et flirtende blik med det samme…. Han tænder mig for vildt…. og han ku få mig til stort set alt lige nu…. det er meget meget få der nogensinde har kunne det….

Men vi går i Netto….. får taget lidt varer lige da vi kommer ind…. imens vores øjne mødes…. frække smil…. vi når hen til kødet igen…. 😉 han kigger om der er andre…. det er der ikke….. og spørger ret direkte … er det rigtigt …. har du virkelig ikke trusser på ?….. jeg smiler frækt…. og svare nej… det havde vi jo aftalt…. kjole og ingen trusser…. Jeg har så nok valgt en ret så kort kjole ….  han lader sin hånd ramme min røv udenpå…. smiler og ryster på hovedet…. jeg rykker tættere på ham….. smiler…. og ka se det tænder ham…. tar noget kød …. og går videre…. vi mødes igen et par gange… smiler…. 

Indtil jeg går ned i bagerste hjørne og han kommer efter…  vi stopper op og sludrer lidt igen …. går tæt på ham…. han tar min hånd… og føre op til hans meget veltrænede brystkasse.. det tænder mig for vildt …. stå helt tæt på… rører ham…. og bare vil ham endnu mere… han spørger… skal jeg virkelig mærke om du ikke har trusser på…. jeg smiler…. og siger det er op til dig…. men mærker hurtigt hans hånd…. han mærker kort…. smiler det frækkeste smil og siger…. du er helt glat…. ja…. og pisse frækt du virkelig ikke har trusser på…. men vi må også i Super Brugsen, der er færre mennersker og det er nabobutikken… …. Vi går  derind hver for sig….. og jeg ser ham i gang 2… hvor han vinker mig ned til sig…. står helt op af hinanden nu…. og hans hånd ryger hurtigt op under min kjole…. imens jeg har fat i hans brystkasse…. et lille gisp…. og jeg er nød til at hold fast i ham…. da hans fingre leger i mig…. våde mig…. er såååå tændt…. han kigger på mig…. tar sine fingre og slikker dem rene… siger mmmm….. og smiler stort…. 

Han er såååå pivfræk…. hurtigt bliver vi enige om at vi må ud i bilen…. forlader butikken…. taler om hvilken bil…. og hvor…. vi flytter dem så der ikke er andre biler i nærheden af os …. og han kommer over på mit passager sæde…. rykker tættere på… sidder og sludrer kort…. inden vi kysser…. og jeg igen får lov at røre hans bryst… hans fingre ryger op under kjolen…. og leger forsigtigt…. kysser lidt mere…. sludrer….  er tændte…. og med den største lyst til hinanden…. kysser mere og han leger lidt med mine bryster…. mærker kort på hans pik…. nyder hans selskab virkelig meget, han gør noget ved mig… jeg ikke har mærket i lang tid… nyder det …. hans frække kys og fingre, han smil der går lige i mit underliv… og hans søde ord….det forbudte… 

Men vi ved vi ikke bare kan blive ved…. sååååå vi må hellere….. tror jeg…. men mærker hans hårdt trænger op i mig igen…. og leger intenst…. og dybt… stønner så lavt jeg kan…. kysser ham…. og har bare lyst til at flå alt tøjet af ham…. men er på en eller anden mystisk måde lidt lam…. har jeg tendens til at blive når jeg bliver taget lidt med storm…. når jeg virkelig føler en mand er lækker…. og der opstår en super fræk kemi og tiltrækning… jeg bliver forsigtig…. bly… genert…. alt imens mit indre er så tændt som det kan blive….

Vi kigger på hinanden…. kysser…… smiler…siger farvel…. og kysser…. 

16. juli 

Masser af lækre små breve….. og beskeder….. er sød og sender vist også et billede eller 2 fra ferien…. og en dag ved poolen…. skriver vi mere og mere sammen…. og det bliver frækkere og frækkere…. og faktisk til det punkt hvor jeg er såååå tændt at jeg kan mærke de mindre bikini trusser de er våde…. og det er hverken af sved eller vand fra poolen…. jeg smiler til M, viser ham beskederne….. og siger jeg er nød til at gå ind og lege…. og sende ham en video…. fyren vil se hvor våd jeg er…. 

Vi skynder os op i vores bungalow…. jeg smider mig på sengen…. og mine fingre er hurtigt nede i bikinien …. og ja…. pladdervåd…. hiver dem til side og begynder at lege med mig selv….. og sender ham en video af det…. imens vi skriver frækt….. han kommer….. og alligevel er vi bare slet ikke færdige….. så jeg leger mere og mere med mig selv…. imens vi filmer det…. våd….. stønnede kommer jeg…. synker sammen….. og sender ham nr 2 video…. kort efter skriver han at han igen er kommet…. virkelig virkelig frækt…. og behøver jeg skrive at det med fræk chat virkelig er en del der betyder meget for mig, når ikke man nødvendigvis bare lige kan ses….

6. august

Alle mand hjem fra ferie….. og nu med en nyindkøbt BH med tanke på ham…. ingen vattering, og ikke masser af hold…. men med åbning fortil….. og et hurtigt møde bliver sat op….. 

Som altid mødes vi i Netto…. det er næsten uudholdeligt for mig….. de frækkeste øjne der kigger på da han kommer hen mod mig…. ved køledisken….. et kæmpe kram…. og det enste der går igennem mit hoved er at jeg har lyst til at mærke hans løber mod mine…. den frækkeste tunge der leger med min…. men i Netto er vi pæne…. eller….. vi står og sludrer lidt…. og jeg kan ikke lade være med at røre ham… lader mine fingre strejfe hans arm…. lader pegefingeren glide ned af hans bryst og mave da der ingen andre var…. mærker hans hånd på min røv…. udenpå kjolen….  hans smiler stort og flirtende og nærmest visker “mærker jeg rigtigt at der ingen trusser er på  “ jeg smiler…. går hen mod ham…. tæt op af ham og siger…. glemte jeg at sige jeg ikke havde købt trusser til den BH jeg ville ta på….. hans øjne glimter… og han får det aller frækkeste smil…. og jeg synes det er kamp frækt at han viser det… vi går lidt videre…. stopper op her og der kigger ind i hinandens tændte øjne…. går videre…. stopper i det fjerneste hjørne…han mærker mig lidt…. på røven tror jeg…. siger han er færdig… er jeg også…. bliver enige om vi skal ud i en bil…. 

Går ud og vi holder ved siden af hinanden igen…. han kommer over på mit passager sæde …. jeg foreslår bagsædet…. men det er et skridt for langt …. jeg gør det nu kun for at man ikke kan ses derfra…. og vi bliver da også hurtigt enige om foran at man kan ses meget meget tydeligt her… så vi beslutter at køre…. Jeg kører efter ham…. det er svært at finde stedet…. så vi ender på en mindre befærdet vej, hvor han igen kommer over til mig…. 

Der går mindre end 2 sekunder før vi kysser…. de aller dejligste frække kys…. det er længe siden …. og har virkelig haft lyst til ham i mellemtiden…. Han gør noget ved mig…. og tænder mig på den frækkeste måde… oveni jeg synes han er virkelig lækker og skøn at være sammen med… på alle måder…. 

Vores hænder går på opdagelse…. og jeg er simpelthen nød til at mærke ham denne gang…. så ret hurtigt mærker jeg uden på hans shorts…. mærker han vokser…. og det tænder mig…. Han mærker mine bryster…. og hvor våd og tændt jeg er….  det er svært der hvor vi holder at give os hen…. men jeg bliver nød til det her siger jeg og famler efter han pik…. hans lækre pik… Jeg får lov at sutte ham… nyder det mindst ligeså meget som alt muligt andet…. men jeg får ikke lov alt for længe… ville ønske vi bare ku give slip…. Vi sludrer lidt mere….kigger på hinanden….. kysser lækkert….. intenst…. frækt…. og mærker mere på hinanden… han har den lækreste veltrænede brystkasse som jeg nyder at pille på…. 

Han nuldrer mine brystvorter igennem det tynde stof…. nusser min mave som åbenbart også tænder ham… sludrer om at han tænder på store piger… og alt ved dem…. jeg smiler og nyder at ha bekræfter mig…. på den dejligste måde…. 

Vi ved godt begge at vi burde stoppe nu…. men jeg er nød til mere…. læner mig ind over ham …. og kysser ham igen…. de aller dejligste kys…. og han tar min hånd og holder om hans pik… der stadig er lækker stiv…. jeg kigger rundt …. og dykker ned igen…. sutter ham lidt mere grådigt…. og dybt denne gang…. og håber jeg får lov at smage ham mere…. får lov at tilfredsstille ham helt…. men han stopper mig…. smiler og siger han vil komme derhjemme med tanken om at vi næste gang tar bagsædet hvor der er mere plads…. jeg ser nok lidt skuffet ud…. 😉 og vi griner af det… sludrer lidt mere om hvad der tænder os…. og hvordan jeg kommer dejligt ved at blive fistet…. frækt og lidt grænseoverskridende at fortælle ham det…. men heldigvis tænder det ham heeeelt vildt og noget han gerne har ville prøve…. så hak ved den…. 

NÅÅÅÅÅÅÅÅ for 4 gang….. ved godt han mener det er nu han er nød til at smutte… jeg smiler…. flirter…. og han læner sig endnu en gang over mod mig….tar min kjole til side…. og begynder at lege lidt…. inden han stikker et par fingre dybt op i mig …. jeg mister vejret fuldstændig…. lukker mine øjne…. skubber mit underliv mod hans frække hænder der leger i mig…. Han tar dem hurtigt ud igen….. og lade de 2 fingre der er våde af mine safter glide hen af mit lår…. jeg smiler… siger vist ups…. han smager på mig…. jeg spørger om han vil ha noget til at tørre dem med…. svaret er *nej vil dufte til dig hele aftenen *……

Vi kysser farvel….. og han får et tilbud om at mødes i sommerhuset en dag….. 

Behøver jeg skrive at han virkelig på den aller dejligste frække måde har taget mig fuldstændig med storm…. han pirrer mig… lirer mig…. og kan tænde det vildeste begær i mig…. jeg er nød til mere…. mere af det hele …. mere af ham… 

Lyst til ham ….. og lyst til at høre endnu mere om hans virkelige frække kinky sider…. der matcher vores på den frækkeste måde…. han er for lækker….

Comments are closed.