Endnu en skøøøøøøn aften i deres selvskab :-)

Laaaaaang tid siden vi har set vores unge ynglingspar 🙂 meeeen det blev der tid til nu…. 

De kom op i sommerhuset til os, hvor vi havde lavet lidt mad 🙂 Snakken går som altid lystigt og dejligt at ses igen… De har lækker Asti med… så aftenen tegner godt allerede 😉

Da vi har spist bliver der vist siddet ret uroligt på stolene…. og vi griner lidt af det…. men M ( som altid ) rejser sig og piller lidt på hende…. Hun sidder endnu mere uroligt…. og ender med at rejse sig… 

De går lidt rundt om hinanden…. vi rejser os også….. han kommer over til mig og vi begynder at kysse…. dejligste frække kys der er savnet…. de andre kigger lidt…. og jeg siger de bare kan smutte ind og lukke døren …. SXXF…. vi smutter selv over i vores sove værelse…. 

Vi kysser igen … liderligt…… og han hiver min kjole over hovedet på mig…. og jeg smider de høje sandaler…. han vender mig og sætter mig ned i sengen…. jeg ved hvad der sker…. uhmmmmm lægger mig….. og lukker øjnene…. mine ben er samlede mellem hans arme… og hans tunge forkæler mig…. dejligt…. kan mærke jeg er ret våd…. er tændt…. og spændt…. han spreder mine ben…. og hans fingre starter med at massere mit indre… der går ikke længe før jeg mærker de våde… velkendte sprøjt…. mærker den piblende fornemmelse af en lille orgasme der kommer…. igen og igen…. mega dejligt…. og gør mig bare endnu mere tryg …. og liderlig…. 

Jeg får suttet han lækker stiv….. vi ligger på siden og han nusser og leger lidt med mig imens…. han rejser sig og finder et gummi frem…. tar det på…. og jeg skynder mig at vende røven til… er på alle 4… da han trænger op i mig…. deeeejligt…. og klart en ynglings med ham… kommer igen super dejligt da han sniger sin ene hånd ned og leger med min klit imens ….. strammer om hans pik til jeg mærker han også kommer…. 

Uhmmmmm….. ligger lidt og sludrer…. mega hyggeligt…. varmt…. og nøgent…. 

Laaaangsomt begynder vi at pille igen…. og snart bliver der ret fugtigt igen….. og han finder hurtigt endnu et gummi frem…. tar mig i missionær stillingen…. lukker øjenene og giver mig hen…. lækreste knald….kigger på ham… vi kysser lidt… skifter stilling….. og jeg får igen lov til at sutte ham dejligt…. 

Men han vil knalde mere…. og det siger jeg jo aldrig nej til…..igen lækkert bagfra….. og ingen naboer er i tvivl om jeg nyder det…. måske fordi vi ikke magter at lukke det åbne vindue…. 

Legen glider…. safter…. sved…. liderlighed… hænder… tunger…. 

Ender med at jeg får lov til at sutte mere…. inden han overtager ….. spiller sin pik imens hans kugler er i min mund….. hører at han er tæt på…. og skifter så jeg får lov til at smage den lækre varme sperm…. 

Vælter om….. kysser og nusser lidt mere…. inden vi smutter ind til de andre…. 

M’s version:

Så snart vi kommer ind i soveværelset begynder vi at kysse og kramme…. Det er for længe siden sidst og vi er vildt tændte….

Tøjet ryger af og vi ligger bare nøgne sammen og kysser til en start…super frækt…  Der går dog ikke længe før jeg bevæger mig ned og begyndte at slikke og lege….og kort efter kommer de velkendte første sprøjt…. Er så stor fan af at hun sprøjter meget….sååå frækt..

Efter flere våde sprøjt rejser hun sig op og sutter mig hård og stiv…. og jeg finder et gummi frem….. Det bliver til mange frække stillinger… er som om vi skal prøve det hele nu vi ikke har set hinanden længe…. missionæren, bagfra og også bagi 🙂 Til sidst trækker jeg kondomet af og kommer udover hendes mave….. 

Vi tager en kort pause og får åbnet vinduet i det nu meget varme soveværelse…. Vi sludrer lidt i sengen og nusser lidt…kan høre at de andre i det andet rum er igang med runde 2….

Efter lidt tid leger vi videre og jeg får hende til at sprøjte igen….mange gange og den ene gang falder hun helt hen som hun nu nogle gange gør….så vildt….. 

Jeg vækker hende igen ved at jeg slikker og leger med hende igen….så det bliver et lille chock men så nydelse igen… 

Hun ligger på ryggen og jeg sidder på knæ mellem hendes ben….. alt sejler og jeg leger videre med hende med den ene hånd og nu med min pik i den anden hånd….. Hun tager en hånd på mine kugler og masserer dem…… og vi kommer begge samtidigt…hun sprøjter på min pik og jeg rammer hendes mave og bryster…… Helt vildt frækt….

Vi sunder os lidt og jeg henter lidt at drikke…kort efter kan vi høre de andre i stuen og vi går ud til dem…..Nyder max denne super frække kvinde…..

Endnu en lækker aften, med masser af hyggelig snak…. masser af fræk sex…. med de dejligste unge mennesker….

Mer…mer…mer…

Comments are closed.