Middag hos det skønneste par….

Vi er inviteret til middag hos det aller skønneste unge par vi kender….

Spændte og tændte kommer vi …. det er alt for længe siden vi sidst har ses og hygget…. Sidst måtte vi melde pas, da jeg havde brug for at trække stikket for en tid…. 

Sååååå dejlig at se dem igen…. elsker at vi griner, hygger og sludrer som 2 almindelige par, selvom vi nok taler om noget vi ikke gør med vores almindelige vennepar… 😉 Nyder den skønne middag…. og får lidt lækker vino til… 

Men spændte og tændte, trække vi vist relativt hurtigt ind i de værelser…. det ene med en luft madras og det andet deres soveværelse…

Jeg (Q) går med manden i deres soveværelse og i det døren lukkes mødes vores læber, dejligt at mærke ham igen…. de søde kys…. og hænder der straks er over det hele….. inden han ligger mig ned på sengen…. og spreder mine ben…. han slikker mig dejligt….. og hurtigt bliver jeg stille….. nyder det…. tændes …. og skubber hovedet tilbage…. og nyder hans tunge…. inden hans fingre også begynder at lege med mig….. og inden han får mig til at sprøjte let…. nyder den velkendte lyd…. den velkendte følelse…. Rejser mig og får lov at sutte ham lidt…. han er klar og lækker stiv…. 

Han finder ret hurtigt et kondom frem 😉 kan jeg godt lide…. han trænger op i mig bagfra… nyder ham og strammer om hans frække pik….. og finder en rytme sammen med ham…. 😉 ….. inden vi begge kommer….. og vælter om på sengen…. 

Holder en tiltrængt pause, der er mindst 400 grader i soveværelset…. sludrer hyggeligt og lytter efter de andre der vist også hygger sig meget… eller det lyder faktisk mest som om de er ved at vælte en væg eller noget.. det må være den store luft madras der banker op imod væggen derinde…. Vi fniser lidt og tænker på de stakkels naboer…. men hvad….de har solgt huset og flytter snart 😉

Han står lidt udenfor…. fræk og nøgen….. kommer ind og bøjer sig ned over mig….. kysser vist lidt….. men jeg finder hurtig vej til hans pik…. ikke meget jeg normalt får lov at forkæle ham….  sutter ham lidt inden han kommer ned i sengen til mig, ligger så jeg kan lege med hans pik og han leger med mig… og slikker mig igen…. hurtigt er jeg klar …. og mærker jeg hurtigt bliver våd igen….. våd… klar …. og mega meget lyst til ham…. kysser ligger tæt…. liderligt… lækkert….  og jeg får lov at nyde ham…. han tar endnu et gummi på… og trænger snart op i mig igen…. mærker ham… strammer om ham…. får den bagfra… udover sengen …. lækkert…. og dybt…. og hans hænder på min numse…. 

Brug for at komme igen…. komme sammen med ham… og det gør vi igen…. såååå lækkert….. forpustede vælte vi endnu en gang om på sengen…. nusser lidt inden de andre kommer ind til os….

M’s version:

Da vi kommer ind i værelset, begynder vi med det samme at kysse….. dybe liderlige kys….super frækt….. Hun ligger sig hurtigt ned på luftmadrassen og jeg skynder mig at tage mit tøj af også… Kravler ned til hende og vi kysser igen…. Ret hurtigt bliver jeg sten hård, men der nød til lige at leg og slikke lidt….inden jeg tager et gummi på og trænger op i hende bagfra…. Hun siger jeg skal tage hende hårdt…..og  det gør jeg…. men spændingen, stemningen og det vi ikke har set hinanden længe gør, at jeg ikke holder særligt længe….. Super lækkert og mega frækt…

Vi ligge lidt og hygger….nusser og snakker lidt.. Kan høre at de andre stadig er i gang i rummet ved siden af…. Begynder at nusse og slikke igen…. hun sutter og slikker min pik og kugler…helt vildt lækkert…. Efter en masse fræk leg tager jeg gummi på igen og vi tager en runde mere……. Hun kommer igen og vi tager et break da vi er ved at dø af varme….. Efter pausen går vi ud til de andre som også er stoppet for at få luft…

Vi hygger lidt og sludrer…og så siger vi tak for endnu en dejlig oplevelse med et fantastisk par….

,

Comments are closed.