Frækt besøg i knaldhytten….

Et par vi har kigget på længe og de har haft os i favorit listen og luret os….    skriver til os …. efter vi har lavet en Quick Scor…. 

De virker super søde og vi aftaler de kommer ved aftentid i sommerhuset til et glas rødt eller bobler…. de har en lækker flaske bobler med vi åbner…. 

Der går lidt inden vi alle får taget mod til os og tror faktisk det er hende der starter ud med at gå over imod M…. eller…. måske det var manden der gik mod mig…. uanset hvad ender vi alle med at stå og kysse frækt…. lækre kys der hurtigt føre til hænder over alt på hinanden… 

Jeg tar efter lidt tid hans hånd og vi går ind i det store soveværelse…. de andre kommer hurtigt efter os…. og vi piger sætter os på sengen og mændende begynder at slikke os…. de leger med os og der går ikke længe før jeg høre hun sprøjter…. og jeg mærker jeg bliver dejlig våd…han fister mig og jeg kommer let….

Han slikker dejligt ….. og leger endnu bedre…. og jeg ligger hovedet tilbage og nyder ham…. han er vildt fræk… super frækt at høre M tilfredstille hende…. 

Vi bytter lidt rundt og jeg sutter ham lidt…. inden han tar mig dejligt…. han tar mig bagfra…. imens han leger med hendes bryster…. og følger med i hvad de andre gør…. frækt…. intens lækker leg…. det er kamp varmt og sveden driver af os…. og vi må ha en pause….  de andre leger lidt videre…. kigger på dem, ser hun rider ham….. og lister ud til noget koldt at drikke…

Jeg er mættet efter første omgang og vil hellere nyde at kigge lidt på imens de tilfredsstiller hende…. Hun har nu hentet noget legetøj Hun havde med, som hun er rigtig glad for…. frækt for en gang skyld at være på sidelinjen også….

Fræk aften 😉

Comments are closed.