En lækker onsdag med den dejligeste….

Det der tegner som en stille og rolig aften…. ender på en eller anden måde som en virkelig dejlig aften….

Vi kommer ned i klubben efter en hyggelig dag med vores unger…. nydt solen og livet…. men glæder os til en aften ude selv igen…. 

Der er stille i klubben og vores ynglings Bartender er der ikke idag :-(. Vi får lidt at drikke og sludrer lidt med dem vi kender og dem som arbejder der…. Som altid en virkelig hyggelig stemning… og der glider hurtigt et par sjusser ned…. 

Der går ikke længe før et af de dejligste par vi kender kommer ind af døren, de bestiller noget i baren og får derefter øje på os.. smiler og vi går hen og siger hej…. Det var hende M legede en del med sidste sommer, hende han har den lækreste kemi med…. som han kun har med en anden ud over mig …. hende der kan tirre ham og som han tirrer hende selv… Virkelig dejligt at se dem igen…. 

Men det er alligevel lidt spændt og vi går hen til vores plads 🙂 

De kommer dog senere og spørger om ikke vi har lyst til at danse…. og hvem kan sige nej til det…. den frækkeste kvinde og hendes helt igennem lækre mand…. M og hende er allerede igang med at flirte, jeg er nok en del mere usikker på ham, han er ikke helt tryg i klubberne endnu…. eller det var han ikke sidst…. 

Ham og jeg går over og står og snakker og de andre kommer til lidt efter…. hyggeligste sludder og de har virkelig en speciel plads hos os…. et af de par der bare ligesom er kommet ind på os…. og de tænder os begge 2 rigtig meget…. 

Vi fortæller dem hvordan vi har det med dem og de gør det samme og har det sjovt nok på samme måde… og han og jeg er nok faldet ret meget til ro efter vi så hinanden også… det at vide 2 mennsker kan have en stærk tiltrækning på hinanden men stadig elske den derhjemme meget giver en ro…. 

Vi danser lidt mere og de andre begynder vist at flirte mere og mere og kysser vist også en hel del… men vi andre er nok mest optaget af vores hyggelige snak… kan bare mega godt lide denne lækre mand…..  M og kvinden var vist nok mere optaget af alt muligt andet end at snakke 😉

Men klokken er blevet mange….. og vi stopper vist her…. og bliver enige om at vi skal ses til kaffe en af dagene…. 

Comments are closed.