WOW som i WOOOOW

Efter en hyggelig frokost med nogle skønne venner, sidder vi hjemme på vores terrasse og nyder et glas Asti og rødvin…. da der tikker en SMS ind…. Først forstår jeg den ikke…. for den er fra den eneste mand vi nogensinde har sagt Elsker om… en mand der havde en helt speciel plads i vores sexliv…. en mand der betød meget for mig, og virkelig forstod mine inderste lyster og formåede at opfylde nogle fantasier…. men som desværre bare ikke havde tiden til sidst… 

Han skriver at han har aftalt med M at vi skal ses i sommerhuset efter vores ferie lige om lidt… Jeg kigger på M…. smiler lidt forsigtigt…. for jeg kan nok ikke helt forstå det…. er nok måske usikker…. og måske enda lidt bange for at starte noget op igen…. bange for at det slutter som sidst eller at jeg ikke er god nok mere… tilstrækkelig…. 

MEN GLAD…. og spændt…. og…. ejjjjjj der er da alt for lang tid til….. som i ALT for lang tid til…. jeg kigger på M og spørger hvorfor det ikke kan blive samme aften…. hehehe…. og vupti er det planlagt….. skynder os at pakke….. og køre…. han kommer om 2 timer… og det tar en time derop…. og så et bad…. 

Er færdige lidt før tid…. rystende nervøs tar jeg et glas Asti…. og skriver kort med ham….noget er anderledes…..er  mega spændt da jeg ser ham køre ind på grunden….  han stiger ud… ligeså lækker som han plejer at se ud…. dog med noget længere skæg…. HMMM…. men lækker…. 

Han kommer ind og siger først hej til M, og derefter mig….kysser tante kys…. og får et dejligt kram… 

Han sætter sig ved siden af mig…. og vi sludrer alle 3, mest om hvordan det er gået det sidste stykke tid og sån…. drikker lidt mere…. er super nervøs…. og på en eller anden måde føler jeg mig blottet, han plejer at give mig en ro… men den kan jeg ligesom ikke finde… og jeg rokker nok lidt uroligt på stolen…. han nusser min ben lidt….. Inden han kigger på M og siger er det ok jeg smager din kone lidt…. selvfølgelig siger M ja da ;-)…. han spreder mine ben og jeg ryger let tilbage i stolen… der ligger han mellem mine ben og slikker mig…. mærker hans lækre tunge der pirrer…. og smager mig… jeg ved jeg er våd….. meget våd…. for det gør han mig…. og venten efter ham har den virkning på mig…. Han kigger på mig …. stikker et par fingre op…. og leger….. mega tændt…. og skuffet da han stopper…. 

Han tar sine fingre ud og smager på dem og siger jeg smager godt… kan ikke huske om jeg også selv får lov til at smage…. han sætter sig…. og vi kysser…. de liderligste frækkeste kys…. kys der sender bølger igennem mig… der pirre mig…  

Jeg nusser han pik uden på hans shorts…. ligger mærke til den våde plet…. smiler ved tanken om hans lækre presperm…. der går ikke længe før han åbner sine sine shorts og jeg får lov til endelig at smage ham igen…. den lækreste pik der langsomt vokser i min mund…. snart fylder den mig ud….. og kommer langt ned i min hals…. gagger…. sidder på knæ foran ham… og nyder ham…. nyder at sutte ham og mærke hans hånd der holder mig fast….. jeg kan ikke ligge på knæ mere….. så stiller mig op…… og M kommer til og begynder at lege med mig bagfra…. imens jeg nu sutter fyren meget intenst…. og meget dybt…. han skubber den helt ned i halsen og holder mig fast…. til jeg er tæt på at brække mig…. hvorfor er det ham og kun ham der kan få mig til at synes det er frækt…. og tænder mig voldsomt… 

M leger mere og mere med mig… ved jeg er våd…. og høre de frække lyder derfra….  og mærker at en sprøjte orgasme er på vej…. Fyren tar sin hånd ned og mærker hvor våd jeg er…. sprøjter…. og han smager vist…. som altid med ham flyder legen ud i et …. hænder …. tunger…. overalt…. 

Men mærker han tar mig ….. ind over spisebordet… og ret dybt i faste hårde stød…. der får mig til at miste pusten…. fuldstændig….. og komme…. inden der er gået 5 min 🙂 kommer et par gange…. M leger med min klit imens ….. og kort efter sprøjter jeg igen….. aldrig prøvet før på den måde… nyder det…. nyder dem…. og er ret vild med at det er trods der er gået lang tid er lidt velkendt….  

Vi holder en kort pause….. 😉 får lidt mere at drikke…. 

Sidder igen uroligt på stolen med synet af hans lækre pik lige ved siden af mig…. begynder forsigtigt at lege med den igen….  og bukker mig ned og begynder at sutte …. den er stenhård i min mund… M kommer over…. og begynder at ta mig bagfra…. Fyren siger de frækkeste ting…. og det tænder mig…. 

SÅÅÅÅÅÅÅÅ siger han og trækker sin pik ud…. HMMMMM…. lettere fornærmet vender jeg ham ryggen…. men sætter mig nedover han store pik istedet for…. ridder den langsomt imens M kigger på…. og leger med hans stive …. smiler til ham…. fyren rejser sig…. stadig med mig inden i… skubber mig let forover og begynder at kneppe mig….. jeg tar M’s pik i munden imens…. og fyren tar fart…. han knepper mig hårdere og hårdere…. til jeg igen skriger at jeg kommer…. får de hårdeste klask i min røv imens…. og er vild med det…. vild med hans hænder…. og vild med at han styre mig…. selvom jeg godt kan mærke jeg holder lidt igen…. og stadig har lidt svært ved at give helt slip og bare nyde det… der sidder en usikkerhed et sted og lure…  

Han fortsætter med at banke sin pik op i mig… hårdt… og jeg kommer flere gange…. indtil jeg må kapitulere og skal ned og sidde…. mine ben kan ikke holde mig mere….. kigger ned og der er vådt på min stol og en stor plet på gulvet…. er ikke i tvivl om hvor våd jeg har været…. 

Vi tar lidt at drikke…. og bliver enige om at smutte i seng….. han bliver og sover…. virkelig virkelig frækt…. 

Børster tænder…. og ligger os i sengen….. sammen alle 3…. læækkert at ligge mellen 2 af de frækkeste lækreste mænd jeg kender…. putter mig under dynen….. nøgne alle 3😉 frækt at ligge der og nusse…. og blive kysset på af 2…. virkelig lækkert …. inden vi ser os om er vi igang igen….. på fuld skrue…. bliver leget med…. kneppet….. hårdt…. virkelig hårdt bagfra …. imens M leger med min klit… til jeg igen hyler af nydelse…. og kaster hovedet rundt…. imens jeg kommer…. kommer hårdt… dejligt…. og tigger alligevel om mere…. 

Sutter dem på skift og bliver tager af dem på skift… M tar mig imens jeg ligger på ryggen og fyren holder mine arme og ansigt …. og M kommer udover mig…. Fyren overtager og knepper mig hårdt i samme stilling lidt… til han igen beder mig om at ligge mig på maven så han kan gå dybere…. det gør ondt…. men tænder mig endnu mere…. som i MEGET….. imens han holder mig fast…. holder min arm fast på ryggen til jeg ryster og kommer for jeg ved ikke hvor mange gange …. 

Halsenede vælter jeg om på sengen….. men M tar nu over…. slikker mig vist kort…. inden hans hånd leger intenst med mig…. og smutter meget nemt helt op i mig…. skriger hæst jeg kommer med det samme…. hvilket er så sandt og den første orgasme vælter indover mig…. der kommer et par stykker…. hurtigt efter… kan ikke huske hvem der gør hvad… er holdt fast…. og i min egen verden…. kommer mange gange til tirrende triller…. og jeg nærmest hulker af nydelse…. 

Kan ikke mere…. må sove lidt….. vi putter alle 3…. 

Vågner ved at jeg mærker ham, det er helt sort udenfor …. mærker han ligger tæt op af mig….. og vist allerede er halvstiv…. han kysser mig i nakken…. imens han har en hånd på mine bryster…. og jeg mærker han trænger op i mig bagfra…. gisper…. han holder mig for munden…. bliver taget dejligt…. til søvnen igen overmander os…. og vi putter og sove mere…. 

Igen kl.07…. mærker jeg hans lækre hænder rundt på min krop….. og han tar min hånd ned til hans nu stive pik….. leger med den…. indtil han giver tegn til at jeg skal vende røven til ham igen…. gør som han vil … er vild med når han trænger op i mig…. halvtør…. men tændt….. gisper ved trykket…. han fylder mig mere end nogen anden…. Knalder med lidt mere lyd på denne gang…. M vågner…. smiler og flytter mine hånd på ham så han kan sove videre…. det gør vi også efter lidt mere leg….. 

Morgenen består mest af putte…. nusse…. kysse….. M beslutter sig for at stå op og vi andre bliver… og leger mere…. Fyren er ikke kommet…. og det går mig lidt på…. er lidt en fallit erklæring for mig faktisk…. så jeg gør alt i min magt for at få ham til det…ridder ham…. sutter ham…. han tar mig på flere måder…. intet hjælper…. 

Må ha noget kaffe….. og kan desværre ikke blive liggende her hele dagen… selvom jeg gerne ville det med de aller lækreste mænd ved min side…. 

Aller dejligste aften, nat , morgen…. med til dagsdato den frækkeste, lækreste elsker…. Tak ….

, ,

Comments are closed.