En støvet aftale…

En lækker beskidt og støvet aftale med en super sød fyr…. 

En sød profil skriver til os på Scor… han er ret vild med sko…. og der ka jeg måske være en lille bitte smule med 🙂 

Hurtigt finder vi ud af vi må ses…. og da det jo ikke er muligt hos os, må det blive hos ham…. han er dog ved at renovere sin nye lejlighed…. men hvad det går nok….

Mandag aften kl. 19 går jeg ind af hans åbne hoveddør…. efter han har lyttet og set mig komme gående i de stilletter han har valgt jeg sku ha på …. Beige med slangeskinds hæl…. selvsiddende strømper…. kort “skind” nederdel…. Blonde top godt nedringet…. og habit jakke…. 

Han kigger intenst …. går hen mod mig siger hej….. og rykker tættere på….. lukker døren….. og skubber mig helt op af væggen…. Den støvede ny pudsede rå væg…. frække kys… virkelig frække kys…. og hænder der straks er på opdagelse…. vi flytter os rundt i hans entre imens vi kysser… og der bliver pillet…. han trækker sig væk…. kigger…. og beder mig dreje rundt…. mega genert gør jeg det… smiler… og kysser på ham igen…. 

Han tar først min jakke af…. vender mig igen op af væggen…. og checker min røv ud…. trækker nederdelen op…. og begynder at lege med mig…. hans fingre kan noget…. og jeg er flere gange ved at falde sammen…. han leger intenst med mig…. og jeg kommer blidt…. først en gang…. og så en gang mere…. er tændt og på…. og nyder ham…. får pillet hans pullover af….. og derefter hans skjorte …. og derefter tar han selv sin hvide undertrøje af…. velplejet lækker krop…. der nu bare står i et par pæne bukser…. med den største bule…. 

Han rykker mig igen op af væggen…. går tæt på mig…. mærker hans begejstring bag mig…. og det tænder mig endnu mere… hans fingre er igen i mig….. og jeg prøver at være stille…. med hånden for min mund og af den rå væg…. får hæst sagt at mine ben ikke kan holde mig mere…. vi går ind og ligger os på et tæppe i det ene værelse… tar resten af tøjet af… han spreder mine ben…. og ligger sig ned og begynder at slikke mig…. fuldstændig blottet liger jeg med max spredte ben som han holder adspredt…. imens han slikker mig til endnu en lille orgasme…. han er piv fræk…. sætter sig på knæ og leger enndu en gang med mig…. han kan noget…. han er styrende på en fræk måde…. og han ved på en eller anden måde hvad jeg kan lide… følsom…. er jeg nød til at vende mig om…. og begynder straks at sutte ham…. virkelig lækker pik…. der står max hård for mig…. nyder at sutte ham…. inden han spørg om ikke jeg skal mærke ham…. 

JOOOOOOO…. han finder et kondom frem…. og sætter sig på hug mellem mine ben…. langsomt trænger han ind…. stor…. og virkelig hård…. går han langsomt i bund i mig…. jeg ligger hovedet tilbage og tar imod…. han tar mig super dejligt… og det gør han længe med lidt skiftende hastighed …. og dybde…. men jeg får ikke lov til at komme…. hver gang jeg er tæt på trækker han den ud….. piver lidt….. men nyder ham…. igen… når han trænger sikkert og hårdt op i mig…… men en seng er bare såååå meget bedre…. og jeg spørg om ikke det er bedre stående…. JOOOOOO….. stiller mig op af vindues karmen…. og skyder min røv tilbage…. han går perfekt ind…. rammer perfekt…. og jeg ved der ikke er længe til den lækreste følelse i verden af den piplende orgasme… han sætter hurtigt farten op…. og jeg strammer om ham så godt jeg kan…. for jeg nyder også at give slip og give mig hen…. 

Han visker jeg kommer….. trækker sig ud og tar gummiet af…. og sender sin ladning ind i munden på mig…. sin store ladning vel og mærke…. …. tar imod…. og ser først bagefter der også er kommet noget ned af mine bryster og BH…. og mærker min kind er våd…. 

Virkelig lækkert…. er bare ret vild med sperm…. og en mand der også forkæler mig…. 

Tak frække…. glæder mig til næste omgang…..

Comments are closed.