Velkommen hjem…

Lækker date med en virkelig fræk fyr…. fra Facebook….

Endnu et billede i en fræk facebook gruppe blev posted…. og vupti…. over 200-300 likes og en hulens masse dejlige private beskeder tiggede ind…. 

Det er virkelig vildt, så meget opmærksomhed der har været på FB i forhold til de sider er der er lavet til det……Blandt andet fra en lidt rå fyr…. sån lidt i stil med det jeg tænder på… ikke så høj, lækkert hår… masser af tusser… lidt lækker brun… sød og samtidig fræk på skrift… 

Mega nervøs ankommer jeg… han bor i hus, lækker indretning… åbner…. suuuuper sød….. og ret ok lækker….  jeg får et glas hvidvin ( god stil ) …. og vi sætter os og sludrer i sofaen…. der går nok ret meget sladder i den…. både om frække ting… uskyldige ting… om FB og det den nu også bliver brugt til…. 

Men lidt flirt bliver det også til…. og der bliver taget det første skridt…. han nærmer sig… og vores læber mødes… de aller frækkeste kys rammer mig… og gør mig liderlig på få sekunder…. 

Han skubber mig let tilbage og siger, jeg skal da se du ikke har trusser på…. med blottet underliv sidder jeg i hans sofa…. hans fingre finder hurtigt vej til mig klit…. som efterhånden er blevet følsom…. han leger med den…. jeg stønner højt…. trods jeg prøver at dæmpe mig…. 

Han ligger mig ned…. og stikker hans fingre op i mig… Jeg taber helt vejret… af liderlighed…. han ved hvordan de skal bruges…. og jeg høre ret hurtigt hvor våd jeg bliver…. han er hård…. og nok mere  hård end jeg ville ha gættet på han ville være …. men stadig super frækt… får vist åbnet hans bukser, og hans lækre pik kigger frem… og jeg smager…. lækker stiv pik…. 

Han siger om ikke jeg vil med i soveværelset… ret hurtigt siger jeg ja …. vi kommer op i hans hyggelige soveværelse…. kysser igen…. inden han skubber mig ned i sengen…. og spreder mine ben…. og begynder straks at slikke mig…. ikke blidt…. men så det ka mærkes…. samtidig med at hans hænder har fat i min røv…. Inden han begynder at lege…. får mig til at stønne højt…. til at bede om mere…. og mærker der bliver vådt….. han rejser sig, og jeg undrer mig…. men han kommer tilbage med en fræk dildo eller 2…. der hurtigt er oppe i mig…. jeg kommer ret hurtigt derefter…. og legen bliver bare flydende for mig, husker ikke hvad der sker hvornår.….. jeg ved at jeg sutter ham grådigt flere gange …. inden han tar mig…. han tar mig hårdt…. imens han har et fast greb i mine bryster…. han river mig rundt…. og jeg kommer flere gange…. vi leger…. slikker…. sutter…. og han får mig flere gange til at sprøjte stort…. stadig ret hård…

Jeg ligger på ryggen imens han leger med dildoen i mig…. mærker den skønneste fornemmelse af den der trækker sig ind og ud ….. han rykker tættere på…. og jeg mærker han også trænger op i mig…. der bliver trængt…. og jeg mister pusten af ren nydelse …. jeg tar imod…. og begynder at lege med min klit samtidig…. vildt dejligt…. tempoet bliver sat op… og en lille orgasme rammer mig…. 

Han er tæt på…. trækker sig ud for ikke at komme…. og leger videre med mig…. inden jeg vender mig om og ligger med hovedet udover sengekanten og får hans stive pik i min mund…. dybt… vil ha han skal ta mig…. siger det vist…. og vender røven til ham…. 

Ligger på alle fire… og han trænger hårdt op i mig…. dybt…. lækkert…. og ren nydelse…. han tar mig længe…. til jeg nok ikke ka så meget mere…. hulker…. skriger… stønner… og kommer…. han trækker sig ud…. og kommer udover mig…. over min mund…. min hage…. mit bryst….. sluger det jeg kan….. 

Vi ligger os på sengen…. åbner vinduet…. hygger… sludre…. nusser…. 

Dejlig fræk aften….

Comments are closed.