Bryllup på GC

Vi var inviteret til bryllup af nogle gode danske venner… Nogle der også er i dette frække miljø og som samtidig også elsker Gran Canaria… 

De havde besluttet at holde deres bryllup på Gran Canaria og på et hyggeligt hotel i Puerto Rico. De havde lejet værelser til alle, både familie og venner fra DK og lidt venner fra GC. 

Vi er jo alligevel lige ankommet til GC, så det passer jo fantastisk godt sammen. Ved frokost tid kører vi fra Maspalomas og ankommer og checker ind… Herefter er der god tid til at tage sol og bade inden vi skal gøre os klar…..

17:30 starter festen med velkomst drinks ved poolen, hvor restaurant og det hele også findes…. Vi ser hurtigt et andet dejligt dansk på som vi også kender fra denne frække verden, men også en del familie til brudeparret… Lidt en underlig blanding 🙂 Der kommer også ejerne fra en af de spanske swingerklubber og et par hvor jeg (M) har lejet en del med den cubanske kvinde…..

Efter middagen og en del drinks, bliver stemningen lidt mere afslappet…… Q har sagt til mig, at hvis jeg får chancen med den cubanske kvinde, uden andre ser det, så har jeg et ok fra hende….. Kvinden ligger op allerede ved maden og ret hurtigt ser jeg (og en del andre) da hun danser, at hun ikke har trusser på under den ultra korte kjole….

På et tidspunkt hiver hun mig kort med på toilettet….og jeg mærker hun er driv våd….. og 30 min senere foreslår hun at vi skal mødes lidt væk fra poolen og gå til hendes værelse….. Jeg får hurtigt et ok fra Q, inden jeg suser afsted….

Vi mødes helt forbudt, som to uartige skolebørn og nærmest løber ned til hendes værelse… Hurtigt kommer vi ud af tøjet….. jeg slikker hende hurtigt…får gummi på og tager hende på deres dobbeltseng…. Midtvejs er der lidt problemer med at holde den helt stiv, da alkohol indtaget har været ret heftigt… men det lykkedes og vi kommer begge dejligt……

På med tøjet og op til de andre igen…..  Vi hygger lidt mere og på et tidspunkt er der en del (inkl M her) der er nød til at smide alt tøj og hoppe i poolen….. PINLIGT… 🙂

Alt i alt en super dejlig og hyggelig aften…som endda også var fræk.. Stooort tillykke til brudeparret 🙂

,

Comments are closed.