Tilbage i paradis…..

Vi er såååååååå meget ankommet til denne dejlige Ø igen…. dog med vores børn og på vores ynglings hotel når de er med os 🙂 Tara Bungalows …

Nyder solen igennem dagen…. elsker at være her igen… ses med de dejligste venner… stemningen… lydende … duften….  maden…. og selvfølgelig vores absolut favorit klub på denne klode…..  Secrets… 

Der smutter vi ned efter vi har spist middag og hygget med ungerne 🙂 

Der er lidt kaos, ved trappen da vi kommer…. men vi får lov at sige hej til dem senere og får sludret hyggeligt… vi er trætte men alligevel med en lyst til sjov og ballade… stadig høje efter en fræk weekend hjemme…. men der er ikke vildt mange og ikke rigtig nogle par der matcher os…. Vi ser os lidt mere omkring i de frække lokaler…. der er kun en fyr vi synes om… og får ret hurtigt kontakt med ham og inviterer ham med ind i et privat rum…. begynder at sutte ham…. han gør ikke rigtig så meget, andet en pille lidt på mine bryster…. endu hurtigere kan jeg høre han er meget tæt på… 

Når at tænke….. hmmmmmm…. lige før den første sperm ramme min mund… som jeg da pænt har lukket…. og spiller og kun hans pik let…. MEEEEEEEEEGA akavet….. står heldigvis bøjet så jeg ikke har sperm ned af tøjet…. tar hans håndklæde og tørrer det af…. griner… ryster på hovedet…. M er tosset…. og siger højt fjols…. fyren undskylder sig med at jeg åbenbart er for god…. 

MEEEEEEEN så burde han jo nok ha stoppet sig selv…. 

Grinende går vi derfra…. har haft en mega hyggelig første aften trods alt 🙂

Comments are closed.