Onsdag…en helt igennem hyggelig aften….

En helt igennem hyggelig aften med rigtig dejlige venner på vores ynglings restaurant… Il Pomodoro.. 

 

Lækker mad og godt selskab…. og da vi skal til at gå derfra alle sammen, kommer der en virkelig smuk fyr ind, velklædt i skjorte og jakke og bare rigtig velplejet… får øjenkontakt med ham, smiler let…. 

Vi smutter alle sammen ned mod Secrets… på vejen møder vi et super dejligt dansk par vi har mødt før… sludrer og ja måske ses vi senere og de går videre i den nye lille swingerklub, vi endnu ikke har besøgt…. 

Vi andre går ind i Secrets, der er som altid en god stemning…. og ret ok med menneske…. og hov den lækre italienske fyr…. han ser mig… smiler igen…. men vi står med vores venner og hygger, danser og får grinet en hel del…. Der er en del vi kender og igen bekræfter det os så meget i at vi er hjemme her… 

Parret vi kender hernede fra er her også…. og hun og M begynder ret hurtigt at flirte hen over hovedet på alle…. jeg ser det med det samme…. og synes det kunne være mega frækt hvis M legede med hende…. igen igen…. og jaaaaaaaaaa det gør de så…. 

M’s version….

 

Den frække kvinde fra parret var rigtig flirtenden denne aften… hun rørte hver gang hun gik forbi….på røven eller et klem på pikken…så kunne jo ikke bare lade som ingenting… Prøvede faktisk i starten, da vi jo var her med et venne par for at feste… men lod mig overtale…og kort efter var vi i det “sædvanlige” rum…..og stod og kyssede… Det var som om hun var ekstra tændt denne aften… i hvert fald blev det endnu mere frækt og intimt end det plejer…. hedere kys og meget mere kyssen….også imens vi var igang….. 

 

Hun suttede mig først lidt…og jeg blev hurtigt hård…. så slikkede jeg hende og legede en del….og som altid kom hun dejligt vådt ud over det hele…..

Til sidst tog jeg hende hårdt til vi begge kom….. 

 

Vildt dejligt og nok den frækkeste omgang med denne skønne kvinde 🙂 TAK 😘

 

 

Tilbage til Q’s fortælling:

Det danske par kommer ned, og der er klokken egentlig blevet ret mange, men super dejligt at se dem… og vi får grinet og hygget igen….  De er et virkelig skønt par…. og da de skal gå… kommer jeg vist til at kysse lidt på ham…. 😉 uhmmmmm virkelig lækre frække kys faktisk…. og da de andre ser det så begynder de da også…. men klokken er blevet endnu mere og de smutter hjem, vi er der jo egenlig også med vores spanske venner…. så vi hygger videre…. 

Men de går så en times tid efter og vi gør os også klar… men så kommer ejeren med den Italienske fyr og spørger om jeg ikke har lyst…. arghhh eller joooooooo…. Kigger på M…. og han smiler…. og råber om han skal være med…. 

Jaaaaaa jeg tar fyren i hånden og fordi der ikke er mange og jeg gerne så M deltage eller kigge på, så tar vi det rum kun med et gardin…. kysser med det samme med ham…. han er super sød og meget opmærksom på mig…. klæder mig af…. imens jeg får åbnet hans bukser…. og taget hans lækre halvstive pik frem…. og begynder at sutte ham…. hans hænder er på mig, på den lækreste måde…. og han leger skiftevis med mig…. 

Ser M i døren og får den dejligste fornemmelse…. elsker når han kigger med…. 

Fyren er nu stiv og jeg spørg om kondom…. og han tar hurtigt et på…. og kravler ind og tar mig dejligt bagfra…. han har en virkelig lækker stor pik… der fylder mig fuldstændig ud…. på grænsen til at det gør ondt…. men jeg strammer om den… og nyder en som virkelig kan kneppe igennem…. 

M kommer ind og fyren vender mig rundt så jeg kan sutte ham…. såååå frækt….. og vi nyder det alle 3….. men fyren er tæt på og jeg spørger om han ikke vil ligge ned…. så han ligger sig ned og jeg kravler ind over ham… kysser med ham….. og flår hans kondom af…. begynder at sutte ham mere…. og M tar mig nu bagfra ….. endnu frækkere….. jeg sutter så godt jeg kan….. og fyren begynder at stønne højere og jeg hører han er tæt på…. og straks efter mærker jeg de frække tykke stråler ramme min hals… sluger….. sutter forsigtigt videre….  M trækker sig…. og jeg nyder fyren lidt mere…. sludrer og vi bliver enige om at vi må en tur i bad…. 

Kommer derud og det er kun en bruser der virker… så vi ender under samme…. ikke dårligt og han begynder at kysse og nusse på mig…. og kort efter mærker jeg at han er stenhård igen… vi begynder at pille mere og mere… leger igen med ham… og han vender mig om…. og jeg bukker mig… mærker hans frække fingre i mig…. i begge huller….. max tændt igen….. men ved klokken er mange og vi er de sidste…. sååååååå vi må stoppe…. 

Men hold nu op det var helt igennem lækker og virkelig fræk sex…. en omgang jeg kan smile af længe…. 

 

This post is also available in: enEnglish (English)

, ,

Comments are closed.