Tirsdag…absolut en af de frækkere oplevelser længe……

En rigtig dejlig ven vi har, var forbi til kaffe for længe siden…. og fortalte om et par frække grupper på Facebook….og det havde vi selv haft talt lidt om…. nååååå men fluks så havde han inviteret mig ind i flere af dem…… jeg har hele været sin lidt påpasselig med at ville ha billeder derinde….. meeeeen igår var der en der lagde op, at man skulle vise gode ben…. og ja jeg kunne ikke lade være. Vi lå og solede ved poolen…. så det var et nemt billede…. og det var jo kun af mine ben….. ingen vidste jo at jeg lå der nøgen…. Så op kom et billede af min let brune stænger … og et minut senere da jeg kigger er der kommet et par likes…. men også endnu et billede…. af en lækker fyrs ben…. ved en pool…. og med noget text hvor der stod Gran Canaria…. 

 

M siger straks, skriv da lige om han er her også…. hmmmmmmmm lidt efter gør jeg det….. vi skriver lidt frem og tilbage og ender med at gå i private beskeder…. ret hurtig er jeg ærlig overfor ham…. om at jeg jo er der med min mand….. og at vi er swingere…. men at jeg da gerne kommer ud til ham, ellers er han da er velkommen til at ta med os ud …. vi skriver videre…. og det ender i den aller frækkeste chat…. med de lækreste billeder af ham…. håber da virkelig på han kommer…. 

 

Det gør han sku !!! 

 

Virkelig en dejlig sød og meget nem at omgåes med fyr…. vi mødes uden for Cita og går sammen op til Imagine bar…. Hurtig falder vi i hyggelig snak…. og griner og laver lidt sjov…. M og han snakker også super godt sammen…. Vi får et par sjusser inden vi går ned i Secrets…. super frækt han har lyst til at se den dejligste klub…

 

Vi kommer ned til igen … ja det aller dejligste personale…. og får som altid kys og kram og fyren følger bare med på den fedeste afslappede måde…. vi får noget at drikke…. sludrer,griner og danser lidt….  Han synes heldigvis det er et dejligt sted og at folk bare er søde og rare og med den dejligste stemning… Jeg spørger om han vil se klubben og alle de fine rum og ret hurtigt kommer der et JA….. vi sludrer lidt imens vi går rundt…. mærker hans hånd på min numse….. og min ryg… lette berøringer … der tænder mig… og beviser at jeg har lyst til mere med ham…. da vi er ved at have set det hele stopper vi op…. kigger lidt på hinanden….. og kysser….. lækreste kys…. der igen tænder mig endnu mere…. at stå der med ham mærke hans bløde læber og hænder der vandre forsigtigt…. men stadig med en fasthed… som giver mig lyst til at flå ham ind i et rum…. men jeg gør det ikke…. 

 

Vi går ud i baren…. og M visker om der skete noget… jeg smiler stort og siger han kysser super dejligt… M smiler så også….  De 2 har en super dejlig kemi, hygger og griner…. mega hyggeligt at se på…. 

 

M går på toilettet… eller måske det var en runde rundt og kigge…. imens kigger jeg på fyren….smiler…. og vi kysser super frækt igen…. såååååå tændt på ham og mærker han også er tændt 😉 ….. spørger forsigtigt om han vil vil med ind…. ? han siger forsigtigt ja…. i et lukket rum…. JA…. og havde heller ikke regnet med andet… og det kan jeg jo så også aller bedst lide…. da M kommer tilbage smiler vi…. og siger passer du liiiige på vores ting….. og så lister vi afsted…. kan slet ikke vente…. 

 

Vi skynder os lidt op til det store rum der kan lukkes helt…. kysser og piller på hinanden…. største lyst til ham…. sætter mig på sengen….. og begynder at åbne hans bukser… kan mærke han er hård…. og den dejligste pik kommer til syne…. og ender ret hurtigt i min mund…. sutter blidt… kigger op på ham…. men hurtigt bliver legen hårdere…. pisse frækt…. og jeg er klar…. han kigger ned på mig…. imens hans pik er dybt i min mund… spørg om “hvor hårdt “….. jeg svare HÅRDT….. og det skal jeg love for at det bliver … på den aller frækkeste måde…. han tvinger sin pik langt ned i halsen på mig…. igen og igen…. hans hænder er i mit hår…og holder mit hoved…. til jeg gagger….. men det tænder mig egentlig bare endnu mere…. vild med en fyr der tar kontrol…. så jeg fortsætter ….. og han begynder vist at lege med mig lidt… men det glider så meget i baggrunden… nyder at sutte ham… se han ansigt… mærke hans lækre krop… ta fat i hans brystvorter … mærke det tænder ham…. vi ligger os begge 2 på sengen… og legen bliver bare vildere og vildere…. 

 

Mærker hans ben spændes og hans pik blive stenhård….. som i stenhård…. hans åndedræt tændes og jeg ved hvad der kommer…. smager de første dråber…. for derefter at modtage hans lækre stråler med sperm der rammer min gane og hals…. og hans pik der stadig kører ind og ud af min mund dybt…. gør der går lidt før jeg kan sluge al spermen…. sutter ham mere og mere stille…. indtil han er helt ren…. 

 

Vi smiler….. rejser os….. sludrer og griner og bliver enige om at det er super frækt at kunne høre nogle være igang lige inde ved siden af…. og det tændte ham …. Smutter ud til M som vi ret hurtigt ser…. 

 

Får lidt mere at drikke…. nok mest vand… ;-)…. vi smiler og sludrer alle sammen om det hele….. danseren / sangeren kommer over og får et kys på munden, hygger og danser…. han smiler og spørger hvor jeg har været… jeg griner forlegent… han kigger og siger “har jeg så lige kysset en anden mand “….. og ja er svaret…. LOOOOOOOL…. hvor jeg dog elsker denne dejlige verden…. 

 

Jeg flirter stadig med fyren…. vi kysser lidt…. og på et tidspunkt stiller han sig bag mig og danseren foran mig…. de danser op af mig… og jeg mærker tydligt hvad der skal mærkes…. MMMMMMM….. 

 

Tar lidt mere at drikke…. og sætter mig på en barstol, imen M og fyren går en tur da der er blevet godt tømt ud i baren…. de er væk lææææænge…. HMMMMM…. hvad mon de har fundet på…. 

 

De kommer ud og er super optaget af at snakke … super dejligt at se de hygger sig sammen…. inden længe flirter vi og kysser noget mere…. denne gang sidder jeg på barstolen og har begge lækre mænd omkring mig…. sååååå frækt…. og vi får vist hurtigt tændt hinanden alle 3og bliver enige om at prøve at gå ind sammen… jeg stopper op ved den store madras for alle… hvor der ligger et par og leger sammen med en masse mænd… og der er vist også gang i den et andet sted…. vi kigger og lurer…. og jeg stopper og sætter mig ved madrassen et stykke derfra… måske jeg liiiige misforstår at de gerne ville ha været i privat…. men vi begynder at lege lidt…. og jeg bliver vist hurtigt tændt af hele situationen….. står med 2 frække fyre og der sker en masse…. kysser på fyren….  og får vist åbnet hans bukser der…. og han sætter sig så jeg kan sutte ham…. M står bag mig og har trukket kjolen op og leger med mig…. det er vildt frækt…. men også lidt svært når man er lidt ny i dettte…. eller ja for os andre der sker for meget… og vi ender med at ta en pause…. og stiller os ud i baren igen hvor der er ved at være tømt godt ud…. en del er inde og lege og en del er vel egentlig nok taget hjem…. Fyren går på toilettet…. og M spørger om jeg stadig har lyst til at ta med ham hjem og sove….. jeg nikker vist…

 

Han kommer tilbage….og vi spørger ham …. han svarer ja…. og ja… ret hurtigt pakker jeg vist sammen og smutter afsted med fyren, til en dels undren… LOOOOL… selv Lola som er billet pige uden for, griner da hun ser mig gå…. og mener jo at der vist er skiftet lidt ud…. 😉 super frækt og pirrende at vide jeg skal med ham tilbage…. vi får hurtigt en taxi, og det tar ikke længere end 5 min derud… Vi sludrer hyggeligt…. super lækkert stort hotel han bo på … med den vildeste reception…. og et virkelig lækkert værelse med altan og hav udsigt… 

 

Meeeeeeen alt dette har en mindre betydning…. for han er super lækker og jeg har den vildeste lyst til at kysse på ham …. og mærke ham…. og det får jeg ret hurtigt lov til….. alt imens vores tøj og sko ryger af….. han har en lækker krop…. og en virkelig lækker pik…. jeg bukker mig ret hurtigt ned og tar den i min mund…. og ret hurtigt bliver det dybere og mere vildt….. han holder mig fast med pik dybt i min hals… til jeg sket ikke kan trække vejret mere…. det pirrer mig….. tænder mig…. selvom tårerne løber ned af kinderne…. har jeg lyst til mere…. men jeg har endnu mere lyst til at blive taget af ham…. og det bliver heldigvis også hurtigt indfriet…. han tar mig imens jeg ligger ind over sengen…. og han står… hårdt og lækkert tar han mig …. har benene på hans skuldre så jeg får ham dybere….. 

 

Men får hæst sagt at han skal ta mig bagfra…. og han trækker sig ud…. og jeg vender mig om på alle 4…. inden jeg mærker han forsigtigt trækker op i mig igen….. men igen bliver det hurtigt dybe hurtige stød…. og jeg strammer om hans pik så meget jeg kan og til jeg selv kan mærke min orgasme trænge sig på…… han får lov til at arbejde for sagen må man sige…. vildt dejligt…. 

 

men forpustet trækker han sig ud og stiller sig op, hurtigt vender jeg mig om og ligger på ryggen lige foran hans pik som igen hurtigt er  i min mund igen…. han knepper min hals ….. og han har et fast greb om min hals vil tro han selv kan mærke sit pik så langt nede…. vi bytter rundt og han kommer ned på ryggen… tænker han fortjener det… ligger mig mellem hans ben…. med hans frække ansigt i sigte og pikken igen i min mund…. nyder at forkæle ham…. at få lov til at mærke ham igen…. sutter til…. og han styre mig…. og fortæller mig jeg skal fortsætte…. han får de vildeste træk i sit ansigt…. og “kommer” uden sperm…. eller …. det har jeg aldrig prøvet før, men han forsikrer mig om at det er ok….  og dejligt…. 

 

Men er alligevel lidt stædig og fortsætter lidt efter igen med at lege og sutte med ham…. han overtager og spiller sin pik…. imens jeg har hans pikhoved i munden….. og igen er jeg heldig at smage den lækreste sperm, der vælter ind i min mund…. sutter ham ren…. smiler stort….. og nu skal vi vist sove lidt…. putter os ned unde de lækre dyner…. smiler…. siger godnat…. og der går vist ikke mange min før jeg sover…. 

 

Jeg sover lidt uroligt og vågner også op ved 07 lidt forvirret over hvor jeg er…… får lige skrevet til M at alt er godt …. og frækt…. smutter tilbage under dynen, kigger på den lækre mand ved siden af mig … smiler…. og sover videre…. vågner senere… kigger igen lidt rundt…. og fyren er også ved at vågne lidt op…. det er varmt…. og jeg er super tændt efter en dejlig aften og nat…. vi nusser lidt…. sludrer meget lidt…. ligger op af ham…. og ser nu at han igen har stiv pik…. og jaaaaaa…. kan mine fingre da ikke stå for…. så jeg begynder at lege med den igen…. og jaaaaa igen ender den jo i min mund…. hvor jeg sutter han frækt til han kommer… smiler…. slikker mig om munden og siger tak for morgenmad… 

 

Vi ligger lidt og hygger…. og slapper…. inden jeg tar mit tøj på og smutter ned hvor M venter på mig i bilen…. synes folk kigger lidt… skyldes måske de noget høje hæle… den korte kjole og mit morgenhår…. 

 

Men helt igennem en fræk aften / nat / morgen…. og en stor fantasi vi har haft super længe…. og klart ikke sidste gang vi prøver det…. 

 

 

 

M blev i klubben 😉 ….og her er hans historie:

 

Da Q og fyren er gået, går jeg med det samme ind i legeområdet…. Jeg var helt vildt tændt ved tanken om at de nu skulle på hotellet sammen og om at Q skulle sove hos ham….

 

Da jeg kommer ind i det mørke område sker der en del på madrassen… et par ligger der og hun sutter flere fyre…. Jeg havde set dem en af de andre aftener, og de er super frække….. Jeg opdager så faktisk at det et dansk par vi har skrevet lidt med på Scor…. Jeg begynder at lege lidt med kvinden….og kysser lidt med hende når der imellem forskellige pikke bliver plads til det…. Jeg får sammen med manden hende til at sprøjte……og hun stønner højt….. Da vi finder ud af at vi alle tre er Danske (resten af fyrene er Spanske) siger manden at hvis jeg har et kondom, så skal jeg tage hende……og 4 sekunder efter er jeg igang…. vildt frækt og dyrisk….og efter lidt tid kommer vi begge….. Jeg takker og går ud for at vaske mig…

 

5 min efter er jeg ude igen, og går en runde bare for at lure…. Støder på det danske par igen og siger hej……og 1 min efter bliver vi enige om at gå i privat rum sammen alle 3…. selvom jeg jo lige er kommet 5 min inden…er jeg vildt tændt igen…. Hun er super fræk og vi har en ret god kemi….og hun kysser fantastisk….

 

Inde i rummet bliver det helt vildt….svedige kroppe…hænder overalt og det ender med den vildeste gang alle mod alle…. Til sidst kan jeg ikke mere…. den vil ikke stå mere og vi er alle færdige….. Madrassen sejler efter hun er kommet et utal af gange….. og vi takker af…

 

Jeg napper en vand i baren, inden jeg tager en taxa hjem til La Mirage…. 

 

Vildt underligt at komme tilbage alene…..og ligger i sengen og tænker på hvad Q og fyren mon laver / har lavet…… Bliver lige nød til at lege lidt…og kommer en sidste gang op af min mave….. Næste morgen vågner jeg og venter spændt på at Q skriver at hun vil hentes…. 

 

 

Så fræk en oplevelse 🙂

This post is also available in: enEnglish (English)

, ,

Comments are closed.