Endelig tilbage

Landet i paradis …. igen igen…. 

 

Gid vi havde haft tal med hvor mange gange vi har været her…. Det har vi ikke…. men ihvertfald mange…. og er sikker på det ikke stopper før om mange mange år…. forhåbentligt…. 

 

Vi ankommer midt på dagen… perfekt tidspunkt at lande på…. vi når både at sige hej til de dejligste venner.. ta lidt sol…. knalde på en solseng…. så er ferien startet…. 

 

Vi tar op og spiser hos vores Italienske venner Il Pomodoro i Cita, lækreste pizza fik vi… 

 

Derefter blev det til en drink eller 2 på Imagine bar, som altid hyggeligt og værtinden så dejlig ud….. Der var en super hyggelig stemning, og folk hyggede sig som os…. Vi var så heldige at få lov at se deres nye projekt…. De har overtaget stedet ved siden af og vil lave nogle frække legerum derinde…. super fin ide… og vi tror klart det kunne fungere…. så glæder os til at se det færdige resultat til sommer når vi kommer igen……..

 

Bagefter tog vi ned i Secret, og blev som altid modtaget på aller skønneste måde. Hvor er de bare savnet resten af året derhjemme….. 


Der var en super god stening og ret hurtigt kom der en del mennesker… og et par vi kender fra de sidste par år….M har leget med kvinden et par gange før… til deres begges store fornøjelse….. hun er super dejlig og de er et skønt par…. som vi griner og hygger med når de er der…. men det er klart det aller dejligste personale og ejere der bær denne skønne klub…. 

 

Vi griner og hygger og får vist lidt sjusser… der sker ikke så meget eller jooo måske der gør… og der er egentlig også et par frække yngre mænd… men jeg ved ikke helt hvad jeg har lyst til… andet end at sende M ind sammen med kvinden og den er han heldigvis ret hurtigt med på…. 


M’s fortælling.


Jeg går ind med den frække kvinde fra parret… ind i lege området og hurtigt finder vi et ledigt rum oppe bagved. 


Da vi kommer ind begynder vi at kysse…. super frækt og vi bliver begge hurtigt ret tændte… 


Jeg skubber hende over mod sengen og får hende lagt ned….og jeg begynder at slikke hende og lege med hende…. Ret hurtigt kommer der skrig fra hende og efter lidt mere slikken og legen, sprøjter hun helt vildt….. Hun kommer og kommer og der er vådt over alt….helt vildt frækt…. Vi kysser lidt mere og nu er det tid til at få gummi på og trænge op i hende…. 


Jeg er super tændt, så det bliver en omgang i højt tempo og med dybe stød men en kortere varighed 🙂


En super dejlig første aften…og så er vi landet 😉

 

This post is also available in: enEnglish (English)

, , ,

Comments are closed.