Nummer 2 kaffe date med det skønne par….

Den heftigste uge… hvor vi skal noget hver eneste dag …. som i hver dag….. uden undtagelser…. og så spørger de om kaffe…. og jaaaaaaaa det skal bare presse ind…. færdig slut….

og det bliver det…. jeg er til møde til kl. 18.30 og M er i Sverige og hente noget han kun kan få der….. så det er lidt presset….. men men med lidt forsinkelse når vi det…. vi er hos dem kl. 20.30….

Mega dejligt at se dem…. igen….. der er jo gået knap en uge siden sidst…. kram knus og kaffe…. vi sludrer bare så hyggeligt med dem….og nyder deres selskab på alle måder… Igen er vi super generte…. eller…. synes vi alle bare det er lidt pirrende…. vi 2 piger sidder i midten af sofaen…. og hun rykker tættere på mig…. og siger hun er nød til liiige at kysse lidt på mig …. vores læber mødes …. og vores hænder er overalt…. kysser frækt…. og det tænder mig….. vi ved mændende kigger med…. og lidt efter vender vi os om og kigger på dem…. og…… begynder selvfølgelig at kysse med dem….. suuuper frækt….

Hans hænder er ret hurtigt oppe under min kjole…. mærker mine selvsiddende…. og at jeg er uden trusser…. fuldstændig opslugt…. går det efter lidt tid op for mig at hendes hænder er på mig nu….. hun mærker mig….. kigger…. og jeg vender mig om og vi kysser igen… hun tar mine bryster frem….. sutter og slikker på dem…. inden hun kigger ned af….. og trækker min kjole op….. og begynder at lege med mig…. hun begynder at slikke mig…. på den frækkeste måde…. og jeg må holde mig for munden for ikke at larme…. kigger på ham…. han smiler….

M leger med hende imens…. virkelig frækt…. og hun er simpelthen så lækker….. vi vender tilbage til hver vores mænd…. altså stadig modsatte mænd…. kysser frækt…. og liderligt…. og hans hænder leger nu med mig…. jeg må være pladdervåd…. jeg er ligeglad…. jeg bare nyder…. og kigger over på de andre og kan se de gør det samme…. hun sidder ovenpå M…. ved hun er meget glad for det… og virkelig god til at ride…. så tænker det tænder dem begge 2 meget… at de egentligt ikke gør noget….

Jeg vender tilbage til ham …. og åbner hans bukser…. er nød til at smage ham…… bare lidt…. og det får jeg lov til…. såååå frækt….. men vi ved jo godt det er lidt forbudt…. og vi er nød til at stoppe….

Vi sætter os op…. alle 4… bliver stille…. griner lidt…. sludrer videre…. og ved også klokken er blevet mange og det er tid til at komme hjemad 🙂

Kysser dejligt farvel…. og glæder os til den næste date…

Comments are closed.