Mail #2 fra Q til fyren…

Du kommer som altid til tiden…. T har bundet mig…. og er igang med at hælde olie udover mig…. Jeg ligger på stuegulvet i sommerhuset… nøgen… og klar…. med hovedet ned i madrassen og klar til den dejligste massage… massagen af de frækkeste mænd…. Ligger bare og venter på dine hænder også…. Hører bilen og hjertet slår hurtigere…. T er gået igang…. mærker hans hænder overalt på mig…. lækker stille massage… ikke for hård… men pirrende…. lette hænder… nu også dine…. dine frække hænder og jeres nøgne kroppe… Kan mærke jer mod mig… og kan ikke skelne mellem hvem der er hvem…. giver mig hen til nydelsen…. i bliver mere og mere intime… mærker jer arbejde ned af mine baller…. mærker i arbejder med jeres kroppe mod min… mærker i allerede er småtændte…. men ude af stand til at gøre noget… mine hænder er bundet….

I vender mig om….. kan se jeres liderlige blikke nu…. og endnu mere de frækkeste kys jeg nu får… eller giver…. Jeres hænder arbejder hurtigere… i er det frækkeste team… og i forstår at give mig den ultimative nydelse… inden længe mærker jeg dine fingre i mig…. våd… som altid i dit selskab… klar til at blive endnu mere våd…. kommer i den frækkeste sprøjteorgasme…. flere gange…. magter ikke være bundet mere…. er nød til at røre jer…. mærke jer….

I slipper mig fri og jeg beder pænt om I ikke vil ligger jer ned…. Sidder mellem jer…. smurt ind i olie…. men hælder noget mere på jer…. på jeres frække pikke…. mine hænder er overalt på jer…. det samme er mit blik… mit max tændte blik…. finder hurtigt ned til jeres pikke…. nuldrer…. leger… piller… en hånd på hver…. mmmm leger nu på skift med jer…. vådt lækkert… smurt ind i olie…. kuglerne får den lækreste massage… pikken… får en endnu bedre tur… mine fingre der finder de frækkeste steder på jeres pikke…. lige under hovedet… helt nede ved skaftet… kan høre på jeres stønnen i er ved at være tæt på….

I rejser jer…. jeg sidder på på knæ…. og i står tæt… tæt med jeres stenhårde pikke…. med jeres hænder på dem… med mine hænder der finder vej….. stil jer tæt… er nød til at sutte jer på en gang…. er nød til at få plads til jer begge 2 i min mund…. sutter…. og leger min tunge…. på jer…. min hånd der samtidigt spiller jer hurtigt…. mærker i spændes…. og høre de frækkeste lyde…. der sammen med 2 stråler sender de vildeste ladninger med sperm afsted… I trækker jer ud… og det rammer mig i munden…. i ansigtet… det løber ned af mine bryster…. slikker alt hvad jeg kan…. får fat i alt sperm jeg kan…. og sutter jer derefter rene…. SMILER kæmpe stort…. med smagen af jer i min mund….kysser jer begge …. frække liderlige kys….

This post is also available in: enEnglish (English)

No comments yet.

Skriv et svar