Uhhhh endnu en fræk klub aften…..

Med super meget lyst til mere frækt efter sidste weekend, fik vi lynhurtigt arrangeret at vi kunne komme i Adam & Eva igen så hurtigt…. Hehe og suuuper fantastisk….

Vi ankommer igen til det dejligste smil 😉 og en kæk bemærkning fra den super søde vært….. Som har været sååååå betænksom at medbringe verdens bedste CD….. med WHAM ( Et band der engang var super populært ;-)…LOL…. Endnu flere kysser til ham ;-)….

Vi tænkte begge…. det kan da kun blive en super fantastisk aften igen i denne dejlige klub…. og hov ja…. det blev det….

Først lidt sludder i baren og et par glas Asti, så en tur rundt og lure lidt…. Der var et sødt par vi kender…. hyggeligt lige at hilse…. og så var der en top fræk singelfyr vi har leget en del gange med efterhånden, og så var der en fyr som var en af de først vi legede med i klub, og vi kender også hans søde kone, super dejligt at se ham, vi har ikke set ham siden Loungen lukkede….

Der var en del mennesker…. også en del frække og nogle havde vi set før….. Vi besluttede os for at smutte ind på den store madras, og igen se om ikke der skete noget frækt…. vi var godt igang, og et par ved siden af os ligeså…. Vi havde set at en fyr fra et frækt par stod og kiggede en del i døren, og M gjorde tegn til om han ville være med… og det ville han ;-)…. og uhmmmmmm… ikke dårligt….ingen ord bare fræk sex og øjenkontakt… Lækkert og tak for lån 😉 håber vi ses igen….. Mest fantastik var det da at få lov til igen at sexe til lyden af George Michael 😉 …

Vi fik igen lidt at drikke i baren og en sludder med værten, der dog ikke havde så meget tid lige der :-)… Men stemningen er bare så fed derinde og lige os 😉 vi fik sludret lidt med nogle af dem vi kender og det betyder også meget for os….

Meeeeen en tur mere måtte vi dog lige have…. Vi lagde os ind i det allerbagerste rum og legede med hinanden og Q kom i den vildeste orgasme…. og lige pludselig stod der en ret klar flot fyr ved siden af…. og hov …. hun måtte da klart sutte på ham…. lækkert…. og ind kom fyr nr. 2….. og det var den velkendte singelfyr ;-)….. De blev begge suttet på skift … såååå frækt og pirrende…. mens M legede med hende…. Den første singefyr fik gummi på og var klar, alt imens der blev suttet blev hun taget dejligt…. Såååå frækt….

Da han var færdig legede vi andre 3 videre…. og hun blev nu taget bagfra… og han kan noget specielt… den passer såååå godt, det gøres såååå godt…og hun kommer såååå godt…. men denne gang måtte hun alligevel, sige stop…. det er sjælent…. men absolut et godt tegn…. 😉 ned på ryggen med fyren og skulle der suttes igen…. Uhmmmm …. helt i bund … igen og igen og igen…. imens M tog hende bagfra stille og roligt…. Fyren kom så vildt i munden på hende og hun bare suttede og slikkede det i sig, og kunne være blevet ved i flere timer….. blev så tændt og det kunne M mærke, så han tog ved og gav den gas, præcis i rette tid og igen kom hun dejligt…..

HOLD NU …. OP….. en fanstastisk gang sex….. men igen det ved vi jo med ham 🙂 der bliver jo aldrig kedeligt……Takker max endnu en gang…. 😉 glæder os til næste gang…. 😉 og næste….

Godt bombede satte vi igen ud i baren og fik lidt og drikke, der var faktisk efterhånden godt ryddet der, så der var rigtig tid til at snakke… det er simpelthen så hyggeligt og det gør bare så meget for os, og vi føler bare mere og mere at vi er hjemme i den klub, noget vi virkelig har savnet….

Vi takker værten helt vildt meget for det er unikt :-)….

This post is also available in: enEnglish (English)

Comments are closed.