Nummer 2 date med det skønne par….

Vi har igen en aftale med det dejlige yngre par… som egentlig lidt havde en regel om kun at lave noget en gang om måneden….. men men regler er jo til for at omgåes…. og vi skal på ferie lige om lidt…. såååååå er da sååååå meget nød til…. lige at ses inden….

Glædelig jul…. har taget en blonde body på og de fine jule Tuborg selvsiddende strømper ( der er et billede ) ….

De ankommer til sommerhuset som aftalt…. Vi kysser lidt med det samme… kun lige sån lidt tante kys…. Vi har lavet lidt mad igen… ikke noget vildt men noget vi nemt kan spise…. Vi sludrer mere … super dejligt at se dem igen…. Der går lidt tid før vi igen er trygge… og M må lige hen til hende…. og før jeg ser mig om er vi igang ….. Hendes skønne mand kommer hen til mig…. Jeg har savnet hans frække kys… hans hænder…. der hurtigt mærker efter… og mærker jeg er allerede er våd og tændt…. og jooooo det er jeg jo….

Vi kigger på hinanden og jeg siger igen…. kom….. vi tar vores soveværelse…. Vi har gjort klar i det andet soveværelse vi har heroppe…. og det tar M sammen med hende….

Der er ingen tvivl denne gang….vi giver den gas hver for sig….

Denne gang flår vi da nærmest tøjet af hinanden…. såååå tændt og trænger max til at mærke ham…. ikke fordi det skal være hårdt…. men nyder virkelig nøgenheden og bekræftigelsen sammen med ham….

Han beholder de fine jule sokker han har på… og det samme gør jeg…. 😉 og intet andet….. Jeg starter vist med at sutte ham…. han er allerede klar…. og jeg nyder det …. meget….. vi ved hvad der tænder….. og legen er derefter…. intense kys….berøringer…. smil….. små dejlige kommentarer om hvor dejligt det er…. der bliver leget med fingre og tunger…. inden han tar mig…. og jeg tar imod ham…. på alle 4….. elsker når han stille trænger ind…. og holder om mig imens…. at jeg kan mærke ham…. og min egen krop der bare kalder på mere…..dybere ….. og mere intenst….. men han har den lækreste evne til at stoppe … lige før…. vi begge kommer….. stoppe for at bygge videre…. slikke mig eller lege mere med mig….. få mig til at komme endnu en gang…..

Jeg vender mig om og han tager mig liggenede på ryggen….. imens vi kysser….. og vi kigger intenst på hinanden…..

Holder pause….. nyder hinanden nøgne…. nusser lidt…. piller lidt…. og bare er her….. for så at fortsætte…. imens vi kan høre de andre svagt….. det frække i at vi giver hinanden lyst og mulighed for den fulde fordybelse med et andet menneske… men stadig selv være tilstede….

legen fortsætter…. og kan ærligt ikke huske op og ned….. andet end jeg kommer…. igen …. og igen….. og han kommer også dejligt,….

Vælter om igen…..bare kysse….. nusse…. og nyde…. mætheden…. og den aftagede liderlighed…. og alligevel vente på at M tar mig…. Jeg rydder alle de brugte kondomer op…. og smutter ind til de andre…. Vi er igen 2 par der sidder med hver vores dejlige partner og det er helt igennem virkelig et fantastisk set-up som vi nyder i kæmpe stor stil…..

M’s version:

Efter de dejligste frække kys ude i stuen….så går kvinden og jeg ind i vores eget soveværelse…. så frækt det at lege alene med en anden kvinde…at kunne fordybe sig og gi sig helt hen….

Vi starter med at kysse helt vildt….og kort efter ligger vi nøgne i sengen… Hun sutter mig lidt og jeg bliver sten hård… Jeg ligger mig og slikker hende…leger lidt imens….slikker mere…leger mere… Hun stønner, skriger og vrider sig kere og mere…og pludselig midt i det hele besvimer hun…. Vi havde hørt hun gør det nogle gange…men nu oplevede jeg det selv… Helt væk er hun.. jeg nusser og kysser forsigtigt…og efter 3-5 min vågner hun let med et spjæt…tror måske det kildede lidt… Vi sludrer lidt..ligger tæt…nusser og kysser….

Efter lidt tid går vi igang igen…og denne gang ender jeg med at trænge dybt op i hende…og tage hende…. så lækkert….

Efter vi fik sundet os lidt…og igen at have nusset og kysset…går vi ud til de andre to….såååå frækt….

Comments are closed.