Husorden

Privatliv: For at værne om privatlivets fred, diskretion og konfidentialitet, er det ikke tilladt at tage fotos eller video uden først at få godkendelse fra personer der evt. måtte være på billederne. Dette gælder uden undtagelser og hvis dette overskrides medfører det øjeblikkelig bortvisning uden refundering af opholdet.

Der kræves forvisning af gyldig id i form af pas for begge personer ved ankomst til La Mirage. Dette er dels påkrævet ved lov i Spanien men og så for a sikre at alle personers identitet kendes.

Det forventes at begge parter er enige i at deltage i opholdet og er bekendt med at det er et swinger resort og de gældende regler. Ved ankomst skal begge personer underskrive en erklæring på dette, for at sikre at ingen bliver presset ind i noget eller ikke ved hvad der gåes ind til.

Al information som gives til La Mirage håndteres med top diskretion og ingen data videregives til 3 part. Identitet på gæster er fuldstændig konfidentielt. Par der bor på La Mirage behøver ikke at danne par i dagligdagen, det er helt op til gæsterne selv, hvordan de normalt lever.

Regler ved leg: Bemærk at dette er et swinger resort. Der er ingen garanti for sex og alle normale swinger regler gælder. Et nej er et nej, og man rør ikke andre uden forudgående accept. God sund opførsel og diskretion er påkrævet. Sikker sex er påkrævet. Der findes gratis kondomer til brug på La Mirage.

Der er INGEN tvang til sex med nogen. Som gæster på La Mirage er det vigtig at alle har det godt og trives. Ingen skal tvinges til at deltage i noget man ikke har lyst til.

Det er specielt vigtig for nye folk i miljøet, at de kan deltage i deres egen hastighed. Alles regler og grænser skal respekteres.

Vi har specielle lege rum som med fordel kan benyttes. Disse opleves typisk som et godt sted at starte for begynnere.

This post is also available in: enEnglish (English) deDeutsch (German)